کدخبر: ۸۰۳۳۸
۰۳ تیر ۱۴۰۲ ساعت ۱۱:۵۹
چاپ

تنظیم سهمیه شکر مخصوص فروشگاه‌ها در خراسان جنوبی

بیرجندرسا- رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی اظهار کرد: پس از اعلام و تخصیص شکر، تنظیم بازار این سهمیه در بین فروشگاه‌های شهر نسبت به فروش آن اقدام می‌کنند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی بیرجندرسا به نقل از ایسنا،مهدی جعفری، امروز شنبه سوم تیر از پیگیری جدی برای تامین سهمیه شکر مخصوص خانوار در استان خبر داد و گفت: پس از پیگیری‌های مکرر، سهمیه به استان اختصاص داده شده که بعد از برگزاری اولین جلسه کمیسیون تنظیم بازار پیرامون شیوه توزیع سهمیه تصمیم‌گیری می‌شود.

 رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی ادامه داد: در راستای تأمین شکر مورد نیاز صنف و صنعت، هماهنگی لازم با مباشرین استانی برای تأمین شکر مورد نیاز انجام و محموله‌های شکر از مبادی مربوط به استان حمل و در حال توزیع است.

جعفری با بیان اینکه از ابتدای سال ۱۴۶ تن شکر از ذخایر اداره کل غله و خدمات بازرگانی استان با قیمت مصوب در بین خانوارها توزیع شده است، افزود: همچنین طی این هفته ۱۲۳ تن شکر دیگر نیز در بین خانوارها با قیمت مصوب توزیع خواهد شد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی یادآور شد: عرضه شکر در بازار استان در دستور کار این سازمان قرار دارد و رایزنی‌های مکرر در حال انجام است.

پربیننده ترین ها

آخرین اخبار