بیرجندرسا-مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان جنوبی گفت: افراد زیرپوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) و بهزیستی که افزایش ۵۰۰ هزار تومانی کالابرگ نداشتند، یک هفته مهلت دارند در درگاه ملی دولت من، فرم خوداظهاری تکمیل کنند.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی بیرجندرسا به نقل از خبرگزاری صدا و سیما، مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان از افزایش ۵۰۰ هزار تومانی کالابرگ حدود ۱۱ میلیون نفر از هموطنان خبر داد و گفت: روز گذشته حساب کالابرگ افراد زیرپوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) و سازمان بهزیستی ۵۰۰ هزار تومان شارژ شد.
اشرفی با بیان اینکه حساب کالابرگ هموطنان زیرپوشش سازمان بهزیستی و کمیته امداد امام خمینی (ره) در تاریخ ۱۵ مهر یک میلیون تومان شارژ شده بود، گفت: با هدف افزایش قدرت خرید اقشار آسیب پذیر، روز گذشته ۱۹ مهر مجدد ۵۰۰ هزار تومان دیگر به حساب کالابرگ حدود ۱۱ میلیون نفر از این افراد واریز شد.
وی حمایت حداکثری از خانوارهای با درآمد پایین را راهبرد دولت دانست و گفت: این مشمولان طرح افزایش اعتبار کالابرگ برای استمرار دریافت افزایش کالابرگ سه ماه فرصت دارند، با مراجعه به درگاه ملی دولت من، فرم خوداظهاری را پر کنند.
اشرفی همچنین با بیان اینکه چنانچه حساب کالابرگ تعداد کمی از هموطنان زیرپوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) و بهزیستی شارژ نشده باشد، گفت: این افراد یک هفته فرصت دارند با مراجعه به سامانه ملی دولت من، با پر کردن فرم خوداظهاری درخواست بررسی وضعیت و استحقاق خود را ارائه کنند تا پس از بررسی الکترونیکی و میدانی، در صورت احراز مشمولیت افزایش کالابرگ، اعتبار شارژ خواهد شد.
به گفته وی دولت برای افزایش رقم کالابرگ سایر اقشار آسیب پذیر غیر از کمیته امداد امام خمینی (ره) و سازمان بهزیستی کشور، در صورت تأمین و تخصیص منابع، تصمیمهای لازم را در مراحل بعدی خواهد گرفت.
پربیننده ترین ها
افتتاح نمایشگاه هفته دفاع مقدس در خراسان جنوبی
۳۲ درصد کلاسهای درسی سربیشه هوشمند هستند/وجود ۳۸ مدارس عشایری در سربیشه
امام جمعه بیرجند: نخبگان علم و ایمان را برای اثرگذاری در جامعه به هم پیوند دهند
اجرای ۱۵ کیلومتر روکش آسفالت در محور دهک–برک نهبندان خراسان جنوبی
بیماران قلبی جوان شدهاند!
شرایط جوی پایدار از امروز (۱۴ مهر) تا پایان هفته در خراسان جنوبی
انجام مرحله نخست قرعهکشی متقاضیان طرح جوانی جمعیت در بیرجند
تحقق ۶۴ درصدی بازدید فنی از واحدهای تولیدی در خراسان جنوبی
ثبتنام یک هزار و ۳۳۵ نفر از خراسان جنوبی در آزمون سراسری قرآن و عترت
فرمانده انتظامی خراسان جنوبی: عنوان «سرباز» تنها یک جایگاه سازمانی نیست
کالابرگ سرپرستان خانوار با کد ملی ۰ تا ۲ شارژ شد
۱۳۱۵ ماینر غیرمجاز در خراسانجنوبی از مدار مصرف برق خارج شد
پیش بینی تولید ۳۰ هزار و ۶۰۰ تن انار در خراسان جنوبی
تأکید بر حمایت قضایی از آمران به معروف در خراسان جنوبی
تجلیل از ۲۸ نفر از فعالان و تلاشگران حوزه دامپزشکی خراسان جنوبی
آخرین اخبار
امام جمعه بیرجند: ترویج فرهنگ استاندارد به مطالبه دائمی تبدیل شود
افزایش ابر و وزش تند باد در خراسان جنوبی از امروز (۲۰ مهر)
مهلت یک هفتهای تکمیل فرم خوداظهاری برای دهکهای یک تا ۳
امام جمعه سابق بیرجند دار فانی را وداع گفت
شرکت ۷۵ تیم در هجدهمین دوره مسابقات قرآنی مدهامّتان خراسان جنوبی
زیرساخت آزمایش فلزات سنگین در خراسان جنوبی فراهم شد
قدردانی فرمانده سپاه خراسان جنوبی از حضور مردم در رزمایش جانفدا
مصرف میوه پاییزی برای سلامت مغز، قلب و روده
بیماران قلبی جوان شدهاند!
نخستین آزمون تبدیل وضعیت کارکنان پیمانی برگزار میشود
تجلیل از ۲۸ نفر از فعالان و تلاشگران حوزه دامپزشکی خراسان جنوبی
۱۳۱۵ ماینر غیرمجاز در خراسانجنوبی از مدار مصرف برق خارج شد
ثبتنام یک هزار و ۳۳۵ نفر از خراسان جنوبی در آزمون سراسری قرآن و عترت
پیش بینی تولید ۳۰ هزار و ۶۰۰ تن انار در خراسان جنوبی
امام جمعه بیرجند: نخبگان علم و ایمان را برای اثرگذاری در جامعه به هم پیوند دهند