بیرجندرسا-فیلم سینمایی «رسوایی ۲» در حالی ۱۵ روز دیگر کلید میخورد که در این فیلم با بازی «اکبر عبدی» شاهد یک داستان غافلگیر کننده از سوی مسعود دهنمکی خواهیم بود.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی بیرجندرسا، چندی است که مسعود دهنمکی در پیشتولید فیلم سینمایی «رسوایی 2» به سر میبرد و در تدارک این است که هر چه زودتر فیلمبرداری این فیلم سینمایی را آغاز کند.
براساس این گزارش،در طی این مدت خبرهایی از این پروژه سینمایی به گوش رسید مانند کنارهگیری شیلا خداداد از حضور در این پروژه سینمایی به دلیل تداخل زمانی حضورش در یکی دیگر از فیلمهای سینمایی که به همین دلیل سحر قریشی جایگزین وی شد تا فرصت حضور در «رسوایی 2» را به دست بیاورد. همچنین طی این مدت درباره داستان فیلم به نکاتی اشاره شده است مانند اینکه قصه «رسوایی 2» قصهای تخیلی است.
بر پایه این گزارش، طبق برنامهریزیهای صورت گرفته شده فیلم سینمایی «رسوایی 2» با بازی اکبر عبدی در نقش یک روحانی به نام «حاج یوسف» در 15 مرداد ماه کلید خواهد خورد.
عبدی در «رسوایی 1» نیز در نقش «حاج یوسف» بازی کرد و قرار است در «رسوایی 2» همین نقش را ایفا کند با این تفاوت که 10 سال از آن زمان گذشته و حاج یوسف نیز پیرتر شده است.
به گزارش خبرنگار سینمایی خبرگزاری فارس،قرار است فیلم جدید دهنمکی یک غافلگیری بزرگ در داستانش داشته باشد و در مسیر این فیلم دردسرهای عجبیبی برای حاج یوسف اتفاق میافتد.
البته چندی پیش مسعوددهنمکی در تاریخ 15 تیرماه از ستاد فرماندهی مدیریت بحران تهران بازدید کرد که قطعاً برای همکاری دو جانبه بوده است و زلزله نقطه مشترک فیلم سینمایی «رسوایی 2» با ستاد فرماندهی مدیریت بحران تهران بوده است. ستاد بحران همواره آماده اتفاقات پیش بینی نشده همچون زلزله است و شاید غافلگیری بزرگ ششمین فیلم دهنمکی در «رسوایی 2» ارتباط به ستاد مدیریت بحران داشته باشد.
گفتنی است «رسوایی 1» با بیش از 4 میلیارد تومان فروش یکی از پرفروشترین فیلمهای سینمایی اکران شده در سال 1391 بوده است. حال این سوال پیش میآید مسعود دهنمکی بعد از تجربه خوبی که در سهگانه «اخراجیها» داشته است آیا میتواند همین موفقیت را در «رسوایی» داشته باشد؟
پربیننده ترین ها
امام جمعه سابق بیرجند دار فانی را وداع گفت
اجرای ۱۵ کیلومتر روکش آسفالت در محور دهک–برک نهبندان خراسان جنوبی
شرایط جوی پایدار از امروز (۱۴ مهر) تا پایان هفته در خراسان جنوبی
پیش بینی تولید ۳۰ هزار و ۶۰۰ تن انار در خراسان جنوبی
انجام مرحله نخست قرعهکشی متقاضیان طرح جوانی جمعیت در بیرجند
امام جمعه بیرجند: نخبگان علم و ایمان را برای اثرگذاری در جامعه به هم پیوند دهند
فرمانده انتظامی خراسان جنوبی: عنوان «سرباز» تنها یک جایگاه سازمانی نیست
تحقق ۶۴ درصدی بازدید فنی از واحدهای تولیدی در خراسان جنوبی
مصرف میوه پاییزی برای سلامت مغز، قلب و روده
تجلیل از ۲۸ نفر از فعالان و تلاشگران حوزه دامپزشکی خراسان جنوبی
بیماران قلبی جوان شدهاند!
تأکید بر حمایت قضایی از آمران به معروف در خراسان جنوبی
ثبتنام یک هزار و ۳۳۵ نفر از خراسان جنوبی در آزمون سراسری قرآن و عترت
کالابرگ سرپرستان خانوار با کد ملی ۰ تا ۲ شارژ شد
۱۳۱۵ ماینر غیرمجاز در خراسانجنوبی از مدار مصرف برق خارج شد
آخرین اخبار
امام جمعه بیرجند: آگاهیبخشی جهانی و تحقق عدالت از اهداف انقلاب اسلامی است
استاندار خراسان جنوبی: امنیت پایدار زمینهساز توسعه اقتصادی و عمرانی استان است
ظرفیتهای کشاورزی خراسان جنوبی نیازمند نگاه ویژه وزارت جهاد کشاورزی
امام جمعه بیرجند: فعالیت در حوزه کودک و نوجوان از حساسترین مسئولیتهای فرهنگی است
پیامک سرشماری از ۲۵ مهر ماه به مردم ارسال خواهد شد
آغاز طرح مهارتآموزی دانشآموزان دوره اول متوسطه در خراسان جنوبی
مدرس حوزه و دانشگاه: تحقق تمدن اسلامی نیازمند مسئولیتپذیری اجتماعی است
امام جمعه بیرجند: ترویج فرهنگ استاندارد به مطالبه دائمی تبدیل شود
افزایش ابر و وزش تند باد در خراسان جنوبی از امروز (۲۰ مهر)
مهلت یک هفتهای تکمیل فرم خوداظهاری برای دهکهای یک تا ۳
امام جمعه سابق بیرجند دار فانی را وداع گفت
شرکت ۷۵ تیم در هجدهمین دوره مسابقات قرآنی مدهامّتان خراسان جنوبی
زیرساخت آزمایش فلزات سنگین در خراسان جنوبی فراهم شد
قدردانی فرمانده سپاه خراسان جنوبی از حضور مردم در رزمایش جانفدا
مصرف میوه پاییزی برای سلامت مغز، قلب و روده