بیرجندرسا- معاون امور صنایع سازمان صنعت، معدن و تجارت استان خراسان جنوبی گفت: واحدهای تولیدی خراسان جنوبی سال گذشته بیش از ۸۲ تن زرشک و زعفران به ارزش حدود ۵ میلیون دلاربه کشورهای اروپایی و شرق آسیا صادر کردند.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی بیرجندرسا به نقل از روابط عمومی سازمان صنعت,معدن وتجارت خراسان جنوبی, عبدالعزیز کریمی اظهار داشت: در سال 93 مقدار 80 تن زرشک به ارزش 550 هزار دلار و 2 تن و 750 کیلوگرم زعفران به ارزش 4 میلیون و 468 هزار و 750 دلار با بستهبندی مناسب توسط واحدهای تولیدی استان به کشورهای اروپایی و شرق آسیا صادر شد.
معاون امور صنایع سازمان صنعت، معدن و تجارت استان خراسان جنوبی تصریح کرد: بر اساس آمار منتشر شده خراسان جنوبی رتبه اول تولید زرشک دنیا و رتبه دوم تولید زعفران ایران را دارد.
کریمی همچنین از صدور 102 فقره جواز تاسیس صنعتی در خراسان جنوبی خبر داد و گفت: در سال گذشته تعداد 102 فقره جواز تاسیس صنعتی در استان با پیشبینی سرمایهذاری 3 هزار و 49 میلیارد ریال و پیشبینی اشتغال برای یکهزار و 571 نفر صادر شده است.
وی اظهار داشت:بیشترین واحدهایی که برای آنها جواز تاسیس صادر شده واحدهای صنعتی گرانل لاستیک از لاستیک مستعمل، روغن مایع، مصنوعات چوبی, ظروف یکبار مصرف، اسکلت فلزی, بستهبندی حبوبات و اکسید منیزیم است.
معاون امور صنایع سازمان صنعت، معدن و تجارت استان خراسان جنوبی تعداد جوازهای تاسیس موجود در استان را 559 مورد با پیشبینی سرمایهگذاری تقریبی 38 هزار میلیارد ریال و اشتغال 16 هزار 638 نفر اعلام کرد.
کریمی افزود: رتبه استان در سال 93 در صدور جواز تاسیس واحدهای تولیدی رتبه 31 در کشور بوده و در سال گذشته این رتبه به رتبه 29 ارتقاء یافته است.
وی با بیان اینکه در سال گذشته 41 پروانه بهرهبرداری صنعتی در خراسان جنوبی صادر شده است، یادآور شد: این تعداد پروانه بهرهبرداری با سرمایهگذاری 310 میلیارد ریال و اشتغال 378 نفر صادر شده است.
معاون امور صنایع سازمان صنعت، معدن و تجارت استان خراسان جنوبی افزود: تعداد پروانههای بهرهبرداری صنعتی موجود در استان 479 فقره با حجم سرمایهگذاری 7 هزار و 702 میلیارد ریال و اشتغال بیشاز 10 هزار نفر است که رتبه استان در این راستا از رتبه 29 در سال 92 به رتبه 27 در سال 93 ارتقاء یافته است.
پربیننده ترین ها
افتتاح نمایشگاه هفته دفاع مقدس در خراسان جنوبی
۳۲ درصد کلاسهای درسی سربیشه هوشمند هستند/وجود ۳۸ مدارس عشایری در سربیشه
امام جمعه سابق بیرجند دار فانی را وداع گفت
اجرای ۱۵ کیلومتر روکش آسفالت در محور دهک–برک نهبندان خراسان جنوبی
پیش بینی تولید ۳۰ هزار و ۶۰۰ تن انار در خراسان جنوبی
شرایط جوی پایدار از امروز (۱۴ مهر) تا پایان هفته در خراسان جنوبی
امام جمعه بیرجند: نخبگان علم و ایمان را برای اثرگذاری در جامعه به هم پیوند دهند
فرمانده انتظامی خراسان جنوبی: عنوان «سرباز» تنها یک جایگاه سازمانی نیست
تحقق ۶۴ درصدی بازدید فنی از واحدهای تولیدی در خراسان جنوبی
انجام مرحله نخست قرعهکشی متقاضیان طرح جوانی جمعیت در بیرجند
مصرف میوه پاییزی برای سلامت مغز، قلب و روده
ثبتنام یک هزار و ۳۳۵ نفر از خراسان جنوبی در آزمون سراسری قرآن و عترت
تأکید بر حمایت قضایی از آمران به معروف در خراسان جنوبی
کالابرگ سرپرستان خانوار با کد ملی ۰ تا ۲ شارژ شد
بیماران قلبی جوان شدهاند!
آخرین اخبار
امام جمعه بیرجند: آگاهیبخشی جهانی و تحقق عدالت از اهداف انقلاب اسلامی است
استاندار خراسان جنوبی: امنیت پایدار زمینهساز توسعه اقتصادی و عمرانی استان است
ظرفیتهای کشاورزی خراسان جنوبی نیازمند نگاه ویژه وزارت جهاد کشاورزی
امام جمعه بیرجند: فعالیت در حوزه کودک و نوجوان از حساسترین مسئولیتهای فرهنگی است
پیامک سرشماری از ۲۵ مهر ماه به مردم ارسال خواهد شد
آغاز طرح مهارتآموزی دانشآموزان دوره اول متوسطه در خراسان جنوبی
مدرس حوزه و دانشگاه: تحقق تمدن اسلامی نیازمند مسئولیتپذیری اجتماعی است
امام جمعه بیرجند: ترویج فرهنگ استاندارد به مطالبه دائمی تبدیل شود
افزایش ابر و وزش تند باد در خراسان جنوبی از امروز (۲۰ مهر)
مهلت یک هفتهای تکمیل فرم خوداظهاری برای دهکهای یک تا ۳
امام جمعه سابق بیرجند دار فانی را وداع گفت
شرکت ۷۵ تیم در هجدهمین دوره مسابقات قرآنی مدهامّتان خراسان جنوبی
زیرساخت آزمایش فلزات سنگین در خراسان جنوبی فراهم شد
قدردانی فرمانده سپاه خراسان جنوبی از حضور مردم در رزمایش جانفدا
مصرف میوه پاییزی برای سلامت مغز، قلب و روده