کدخبر: ۳۸۷۰۷
۲۰ بهمن ۱۳۹۳ ساعت ۱۰:۱۴
چاپ

نماینده مردم فردوس در مجلس:

روستای بیدسکان برای توسعه کشاورزی نیازمند حفر چاه است

روستای بیدسکان برای توسعه کشاورزی نیازمند حفر چاه است

بیرجندرسا-نماینده مردم فردوس، طبس، بشرویه و سرایان در مجلس گفت: روستای بیدسکان برای توسعه کشاورزی نیازمند حفر چاه است.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی بیرجندرسا به نقل از فارس,محمدعلی عبدالله‌زاده  در دیدار با مردم روستای بیدسکان در 28 کیلومتری شهرستان فردوس اظهار کرد: امروز همه روستاها و حتی شهرهای کشور با موضوع بی‌آبی و کمبود آب دست و پنجه نرم می‌کنند و این مسئله به یک بحران جدی تبدیل شده است.

وی افزود: برای توسعه کشاورزی و افزایش ماندگاری مردم در روستاها باید موضوع کمبود آب بصورت جدی مورد توجه قرار گیرد و برای رفع این موضوع اقدامات مناسبی نیز انجام شود.

نماینده مردم فردوس، طبس، بشرویه و سرایان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه روستای بیدسکان برای توسعه کشاورزی خود نیازمند حفر چاه است، تصریح کرد: در روستای بیدسکان به جای احیاء، لایروبی و افزایش دبی آب قنات باید به دنبال حفر چاه بود چرا که کاهش نزولات آسمانی سبب کاهش سطح آب سفره‌های زیرزمینی و خشک شدن قنوات شده است.

عبداله‌زاده به برکات نظام مقدس جمهوری اسلامی در روستا اشاره کرد و یادآور شد: خدمات نظام در دوران پس از انقلاب با دوران قبل از انقلاب قابل مقایسه نیست چرا که امروز روستاها علاوه بر برخورداری از نعمت آب، برق و تلفن از بسیاری نعمت‌های دیگر نیز برخوردار هستند.

وی گفت: ایجاد راه‌های آسفالته، شبکه گازرسانی، دفاتر خدمات پستی، خانه عالم، خانه بهداشت و اجرای طرح هادی در روستاها از جمله خدماتی است که به برکت انقلاب اسلامی در روستاها شکل گرفته و مردم نیز از این امکانات بهره‌مند هستند.

فرماندار فردوس نیز به پیشرفت‌های ایران اسلامی پس از پیروزی انقلاب اشاره کرد و افزود: همه تحریم‌ها و فشارهای دشمن برای جلوگیری از پیشرفت انقلاب اسلامی است.

خشک شدن 18 رشته قنات در روستای بیدسکان

محمدرضا رجبی‌مقدم تصریح کرد: دشمنان به سبب اینکه ایران اسلامی همواره در حال پیشرفت و توسعه است، بر سر راه ما سنگ‌اندازی می‌کنند تا از این طریق جلوی پیشرفت و اقتدار ملت ایران را بگیرند.

دهیار روستای بیدسکان نیز نبود آب آشامیدنی در این روستا را از مهم‌ترین مشکلات مردم دانست و یادآور شد: از 21 رشته قنات موجود در روستای بیدسکان تنها سه رشته قنات باقی‌مانده و 18 رشته قنات بر اثر خشکسالی از بین رفته است و در حال حاضر این روستا از طریق تانکر آبرسانی می‌شود.

مهدی باقری گفت: دره بیدسکان یکی از جاذبه‌های گردشگری شهرستان فردوس است که در فصل بهار و تابستان تفرج‌گاه بسیار مناسبی برای مردم شهرستان و گردشگران است که این دره نیازمند توجه بیشتر و اختصاص اعتبار لازم برای بهسازی و همچنین مناسب‌سازی مسیر دسترسی است.

وی افزود: گازرسانی، اجرای شبکه فاضلاب، ساخت مخزن آب برای تامین آب آشامیدنی مردم، اصلاح شبکه برق معابر، توجه به جاذبه‌های گردشگری، اختصاص 100 میلیون تومان به طرح هادی و نیز آسفالت 500 متر معابر خاکی داخل روستا از جمله نیازهای روستای بیدسکان است.

در این دیدار، نماینده مردم فردوس برای پیگیری و حل مشکلات روستای بیدسکان به ویژه حفر چاه و آسفالت معابر روستا قول مساعد داد.

نظرات

نظرات شما، پس از تایید در وب سایت منتشر خواهد شد.

آخرین اخبار