بیرجندرسا-معاون وزیر راه و شهرسازی از بهره برداری یک میلیون و400 واحد مسکن مهر در کشور خبر داد وگفت : با توجه به جمعیت خانوارها درکشور تعداد 1.5 میلیون واحد مسکونی باید ساخته شود.
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی بیرجندرسا، ، سيد محمد پژمان در جمع خبرنگاران خراسان جنوبي اظهار كرد:برای دهک های متوسط جامعه تسهیلات بانکی در نظر گرفته شده ولی تامين مسكن براي دهك هاي بالا در دستور كار وزارت راه و شهرسازي نيست.
وی ادامه داد: تصمیم گیری برای تامین مسکن این دهک ها برای اینکه بصورت ملکی باشد یا استیجاری در مرحله مذاکره است.
پژمان عنوان کرد: سعی شده در اجرای طرح جدید تامین مسکن از تمام تجارب جهانی استفاده شود .
وي با بيان اينكه دهكهاي پايين جامعه توانمندي مالي براي تسهيلات ارزان قيمت و آورده نقدي مشكل دارند، افزود: تلاش ميكنيم براي تامين مسكن اين دهك جامعه از کمک های نهادهایی مانند کمیته امداد، بهزيستي، بنیاد مسکن و کمک های دولت استفاده شود.
معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به اينكه هم اكنون ثبت نام شده مسكن وجود ندارد، گفت: با توجه به زندگی زوج های جوان به طور متوسط از سال ۹۴ به بعد باید حدود یک میلیون واحد مسکونی تولید کنیم.
معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه اگر تورم در کشور کنترل نشود اشتیاق به سوداگرای افزایش می یابد، گفت: باید تلاش کنیم تا تقاضاها در بخش مسکن به یک تقاضای موثر تبدیل شود.
وی تصریح کرد: در حال حاضر تقاضا براي دريافت پروانه ساختماني كاهش يافته و بايستي به استمرار جريان توليد كمك شود و تقاضاها از معمولي به تقاضاي موثر تبديل شود.
پژمان با اشاره به اینکه اولویت کاری فعلی دولت تعیین تکلیف کارهای نیمه تمام است، گفت:تلاش ما این است تا کارهای اجرایی مسکن مهر در کل کشور به اتمام برسد.
معاون وزیر راه و شهرسازی از بهره برداری یک میلیون و400 واحد مسکن مهر در کشور خبر داد و افزود: با توجه به جمعیت خانوارها درکشور تعداد 1.5 میلیون واحد مسکونی باید ساخته شود.
پژمان خاطر نشان کرد: امیدواریم با تلاش های صورت گرفته دهه فجر سال آینده شاهد افتتاح بیشتر مسکن مهر در کشور باشیم.
پربیننده ترین ها
افتتاح نمایشگاه هفته دفاع مقدس در خراسان جنوبی
۳۲ درصد کلاسهای درسی سربیشه هوشمند هستند/وجود ۳۸ مدارس عشایری در سربیشه
امام جمعه سابق بیرجند دار فانی را وداع گفت
اجرای ۱۵ کیلومتر روکش آسفالت در محور دهک–برک نهبندان خراسان جنوبی
پیش بینی تولید ۳۰ هزار و ۶۰۰ تن انار در خراسان جنوبی
شرایط جوی پایدار از امروز (۱۴ مهر) تا پایان هفته در خراسان جنوبی
امام جمعه بیرجند: نخبگان علم و ایمان را برای اثرگذاری در جامعه به هم پیوند دهند
تحقق ۶۴ درصدی بازدید فنی از واحدهای تولیدی در خراسان جنوبی
فرمانده انتظامی خراسان جنوبی: عنوان «سرباز» تنها یک جایگاه سازمانی نیست
مصرف میوه پاییزی برای سلامت مغز، قلب و روده
انجام مرحله نخست قرعهکشی متقاضیان طرح جوانی جمعیت در بیرجند
بیماران قلبی جوان شدهاند!
ثبتنام یک هزار و ۳۳۵ نفر از خراسان جنوبی در آزمون سراسری قرآن و عترت
تأکید بر حمایت قضایی از آمران به معروف در خراسان جنوبی
کالابرگ سرپرستان خانوار با کد ملی ۰ تا ۲ شارژ شد
آخرین اخبار
امام جمعه بیرجند: آگاهیبخشی جهانی و تحقق عدالت از اهداف انقلاب اسلامی است
استاندار خراسان جنوبی: امنیت پایدار زمینهساز توسعه اقتصادی و عمرانی استان است
ظرفیتهای کشاورزی خراسان جنوبی نیازمند نگاه ویژه وزارت جهاد کشاورزی
امام جمعه بیرجند: فعالیت در حوزه کودک و نوجوان از حساسترین مسئولیتهای فرهنگی است
پیامک سرشماری از ۲۵ مهر ماه به مردم ارسال خواهد شد
آغاز طرح مهارتآموزی دانشآموزان دوره اول متوسطه در خراسان جنوبی
مدرس حوزه و دانشگاه: تحقق تمدن اسلامی نیازمند مسئولیتپذیری اجتماعی است
امام جمعه بیرجند: ترویج فرهنگ استاندارد به مطالبه دائمی تبدیل شود
افزایش ابر و وزش تند باد در خراسان جنوبی از امروز (۲۰ مهر)
مهلت یک هفتهای تکمیل فرم خوداظهاری برای دهکهای یک تا ۳
امام جمعه سابق بیرجند دار فانی را وداع گفت
شرکت ۷۵ تیم در هجدهمین دوره مسابقات قرآنی مدهامّتان خراسان جنوبی
زیرساخت آزمایش فلزات سنگین در خراسان جنوبی فراهم شد
قدردانی فرمانده سپاه خراسان جنوبی از حضور مردم در رزمایش جانفدا
مصرف میوه پاییزی برای سلامت مغز، قلب و روده