کدخبر: ۳۸۳۷۵
۱۲ بهمن ۱۳۹۳ ساعت ۰۸:۳۲
چاپ

در دهه فجر امسال صورت می‌گیرد

افتتاح و کلنگ‌زنی 56 پروژه عمرانی در طبس

افتتاح و کلنگ‌زنی 56 پروژه عمرانی در طبس

بیرجندرسا-در دهه فجر امسال تعداد 56 پروژه عمرانی با اعتباری بالغ بر 74 میلیارد ریال افتتاح و کلنگ‌زنی می‌شود.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی بیرجندرسا به نقل از روابط عمومی معاونت استانداری و فرمانداری ویژه شهرستان طبس، در دهه فجر امسال تعداد 56 پروژه عمرانی افتتاح و کلنگ‌زنی می‌شود. 

از این تعداد پروژه، تعداد 49 پروژه با اعتباری بالغ بر 74 میلیارد ریال در شهرستان طبس مورد بهره‌برداری قرار می‌گیرد.

از 56 پروژه قابل افتتاح تعداد 28 پروژه شهری و 28 پروژه نیز در روستا‌ها بهره‌برداری می‌شود. 

برخی از پروژه‌های شاخص قابل افتتاح شهرستان شامل افتتاح اورژانس 115 جاده‌ای اصفهک و دیهوک با اعتبار 160 میلیون تومان، اجرای طرح هادی در روستاهای نوک، همت‌آباد و دهنو با اعتبار 560 میلیون تومان، افتتاح آنتنی‌های مسیر جاده ده‌محمد- تپه طاق با اعتبار یک‌میلیارد و 680 میلیون تومان، گازرسانی به روستاهای خسروآباد و دهنو فاطمه‌برات بخش مرکزی شهرستان طبس با اعتبار یک‌میلیارد و 380 میلیون تومان می‌شود. 

همچنین تعداد 7 پروژه در شهرستان طبس کلنگ‌زنی خواهد شد که کلنگ گازرسانی به داخل شهر عشق‌آباد با اعتبار پنج میلیارد و 500 میلیون تومان، کلنگ‌زنی احداث ساختمان عملیاتی اداره گاز شهرستان طبس با اعتبار یک‌میلیارد و 500 میلیون تومان و کلنگ‌زنی احداث فاز سوم پارک شهدای گمنام شهرستان طبس با اعتبار 90 میلیون تومان نیز از جمله پروژه‌های عمرانی در دهه پر برکت فجر است. 

نظرات

نظرات شما، پس از تایید در وب سایت منتشر خواهد شد.

آخرین اخبار