بیرجندرسا-بهنوش بختیاری پاسخی نوشته در جواب اتهام زننده ها: «...فارغ از محافظه کاری به رسم انسانیت... »
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی بیرجندرسا به نقل از زن امروز,این بازیگر زن نوشته: «دوستانم وقتشه راجع به این موضوع همینجا حرف بزنیم و تمومش کنیم. واقعا شخصیت منو اینطور دیدید که منی که به عقاید همه احترام میذارم بیام و پوشش چادر رو به سخره بگیرم؟ من مثل شما بزرگ شده خانواده مسلمون و شیعه هستم. حالا خودم این پوششو انتخاب کردم و براش دلایلی دارم که یکیش اینه که راحت تر فعالیت میکنم اینطوری.
کسانی که منو از نزدیک میشناسن میدونن که اقوام مادری من همه بسیار مذهبی و خانمها همه چادری هستن. اما در طول این سالها هرگز نه من نه اونا به هم بی احترامی نکردیم و برام عجیبه که چطور حتی به ذهنتون میرسه که من بخوام حجاب رو دست بندازم. باید فاتحه روابطو خوند با این تفکر بدبینانه. حجاب هر کس انتخاب خودشه. اصلا مگه ما ادم بی حجاب داریم تو کشورمون؟ دلم میگیره وقتی انقدر بیمنظورم و اینطوری برداشت میشه.
چند روز پیش با دوستم مژده لواسانی حرف میزدم و ایشونم دلگیر بود که مدام در مظان اتهامه که با پوشش چادرش داره چاپلوسی میکنه. آخه ما باید چکار کنیم که حرفی توش نباشه؟ چرا فکر میکنید با این عقاید تندرو فقط شما مسلمانید؟ من هرگز غیبت نمیکنم. سعی میکنم دروغ نگم. تهمت نزنم. انسان باشم. اینا مسلمونی نیست آیا؟ به هرحال اگر یه عده از رفتار من چنین برداشتی کردن حتما ایراد از من بوده و بدونید که بهنوش بختیاری به همه آدما و مسلکشون و تفکرشون احترام میذاره. دور از چاپلوسی.
چون دختر بختیاری باج به کسی نمیده که الکی بخواد تملق کنه اما... اما... اگه برداشت دیگه ای از من داشتید ازتون معذرت میخوام. کاش به دلایل هم گوش بدیم و بعد قضاوت کنیم. خاله هام... عمه هام... همه فامیلم همیشه به عقاید همه احترام گذاشتن... چادرین اما کاری به کار کسی ندارن... این حرفارو تو فضای مجازی دیدم فقط... مبهوتم... بازم معذرت اگه به کسی چیزی برخورده. فارغ از محافظه کاری به رسم انسانیت... یاعلی.
پربیننده ترین ها
امام جمعه سابق بیرجند دار فانی را وداع گفت
اجرای ۱۵ کیلومتر روکش آسفالت در محور دهک–برک نهبندان خراسان جنوبی
شرایط جوی پایدار از امروز (۱۴ مهر) تا پایان هفته در خراسان جنوبی
پیش بینی تولید ۳۰ هزار و ۶۰۰ تن انار در خراسان جنوبی
انجام مرحله نخست قرعهکشی متقاضیان طرح جوانی جمعیت در بیرجند
امام جمعه بیرجند: نخبگان علم و ایمان را برای اثرگذاری در جامعه به هم پیوند دهند
فرمانده انتظامی خراسان جنوبی: عنوان «سرباز» تنها یک جایگاه سازمانی نیست
تحقق ۶۴ درصدی بازدید فنی از واحدهای تولیدی در خراسان جنوبی
مصرف میوه پاییزی برای سلامت مغز، قلب و روده
تجلیل از ۲۸ نفر از فعالان و تلاشگران حوزه دامپزشکی خراسان جنوبی
بیماران قلبی جوان شدهاند!
تأکید بر حمایت قضایی از آمران به معروف در خراسان جنوبی
ثبتنام یک هزار و ۳۳۵ نفر از خراسان جنوبی در آزمون سراسری قرآن و عترت
کالابرگ سرپرستان خانوار با کد ملی ۰ تا ۲ شارژ شد
۱۳۱۵ ماینر غیرمجاز در خراسانجنوبی از مدار مصرف برق خارج شد
آخرین اخبار
امام جمعه بیرجند: آگاهیبخشی جهانی و تحقق عدالت از اهداف انقلاب اسلامی است
استاندار خراسان جنوبی: امنیت پایدار زمینهساز توسعه اقتصادی و عمرانی استان است
ظرفیتهای کشاورزی خراسان جنوبی نیازمند نگاه ویژه وزارت جهاد کشاورزی
امام جمعه بیرجند: فعالیت در حوزه کودک و نوجوان از حساسترین مسئولیتهای فرهنگی است
پیامک سرشماری از ۲۵ مهر ماه به مردم ارسال خواهد شد
آغاز طرح مهارتآموزی دانشآموزان دوره اول متوسطه در خراسان جنوبی
مدرس حوزه و دانشگاه: تحقق تمدن اسلامی نیازمند مسئولیتپذیری اجتماعی است
امام جمعه بیرجند: ترویج فرهنگ استاندارد به مطالبه دائمی تبدیل شود
افزایش ابر و وزش تند باد در خراسان جنوبی از امروز (۲۰ مهر)
مهلت یک هفتهای تکمیل فرم خوداظهاری برای دهکهای یک تا ۳
امام جمعه سابق بیرجند دار فانی را وداع گفت
شرکت ۷۵ تیم در هجدهمین دوره مسابقات قرآنی مدهامّتان خراسان جنوبی
زیرساخت آزمایش فلزات سنگین در خراسان جنوبی فراهم شد
قدردانی فرمانده سپاه خراسان جنوبی از حضور مردم در رزمایش جانفدا
مصرف میوه پاییزی برای سلامت مغز، قلب و روده