بیرجندرسا-طرح پیوندبه منظور آشنایی هر چه بیشتر نونهالان مهدکودک ها با مسجد و این خانه های امن الهی، از آبان ماه امسال به همت دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری خراسان جنوبی در سطح مهدکودک های بیرجند اجرایی می شود.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی بیرجندرسا به نقل از شبستان , مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان جنوبی در جلسه هماهنگی طرح پیوند که در محل سالن جلسات دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد خراسان جنوبی برگزار شد، توصیه کرد: برای اجرای هرچه بهتر این طرح، جلسات مشترکی با مشاوران تربیتی و مدیران مهدکودک ها برگزار شود.
احمد محبی با اشاره به اینکه ارتباط گیری با کودکان بسیار پیچیده است، افزود: باید تلاش شود در حضور کودکان و نونهالان در مسجد، خاطرات زیبایی در اذهان آنها شکل بگیرد. وی با انتقاد از اینکه در برخی از مهدها برای کودکان، موسیقی هایی غیرمجاز می گذارند، از نظارت ضعیف بر برخی از مهدها انتقاد کرد و گفت: این طرح باید از یک مسیر علمی نه صرفاً اداری انجام شود.
محبی با تأکید بر اینکه هدیه ای که برای کودکان در قالب طرح «پیوند» داده می شود، بسیار مهم است، خاطرنشان کرد: حتی جلد کادویی که قرار است هدیه کودکان در آن پیچیده شود نیز باید با روانشناسی و مطالعه انتخاب شود.
مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری خراسان جنوبی نیز در این جلسه با تبریک اعیاد قربان و غدیر گفت: ادارات و سازمان هایی که با نونهالان در ارتباط هستند باید در راستای خوراک دهی دینی به کودکان، سرمایه گذاری و برنامه ریزی کنند.
حجت الاسلام زاهدی، سرمایه گذاری بر روی فرزندان از سنین کودکان را بسیار مهم ذکر کرد و افزود: این مهم از سوی ائمه معصومین (ع) و بزرگان دینی نیز بسیار سفارش شده است.
کارشناس آموزش و پژوهش دبیرخانه کانون های مساجد خراسان جنوبی نیز درخصوص جزییات طرح پیوند گفت: این طرح در تمامی مهدکودک هایی که مقطع پیش دبستانی 2 را دارند، اجرا می شود. محمدرضا نخعی پور، با اشاره به اینکه در قالب این طرح، کودکان مهدهای استان یک روز در هر ماه به نزدیک مسجد نزدیک مهد می روند، افزود: بر اساس این طرح، تمام هزینه های ایاب و ذهاب، بیمه و هدیه کودکان توسط دبیرخانه کانون های مساجد تأمین می شود.
پربیننده ترین ها
امام جمعه سابق بیرجند دار فانی را وداع گفت
اجرای ۱۵ کیلومتر روکش آسفالت در محور دهک–برک نهبندان خراسان جنوبی
شرایط جوی پایدار از امروز (۱۴ مهر) تا پایان هفته در خراسان جنوبی
پیش بینی تولید ۳۰ هزار و ۶۰۰ تن انار در خراسان جنوبی
انجام مرحله نخست قرعهکشی متقاضیان طرح جوانی جمعیت در بیرجند
امام جمعه بیرجند: نخبگان علم و ایمان را برای اثرگذاری در جامعه به هم پیوند دهند
تحقق ۶۴ درصدی بازدید فنی از واحدهای تولیدی در خراسان جنوبی
فرمانده انتظامی خراسان جنوبی: عنوان «سرباز» تنها یک جایگاه سازمانی نیست
تجلیل از ۲۸ نفر از فعالان و تلاشگران حوزه دامپزشکی خراسان جنوبی
مصرف میوه پاییزی برای سلامت مغز، قلب و روده
بیماران قلبی جوان شدهاند!
تأکید بر حمایت قضایی از آمران به معروف در خراسان جنوبی
ثبتنام یک هزار و ۳۳۵ نفر از خراسان جنوبی در آزمون سراسری قرآن و عترت
کالابرگ سرپرستان خانوار با کد ملی ۰ تا ۲ شارژ شد
۱۳۱۵ ماینر غیرمجاز در خراسانجنوبی از مدار مصرف برق خارج شد
آخرین اخبار
امام جمعه بیرجند: آگاهیبخشی جهانی و تحقق عدالت از اهداف انقلاب اسلامی است
استاندار خراسان جنوبی: امنیت پایدار زمینهساز توسعه اقتصادی و عمرانی استان است
ظرفیتهای کشاورزی خراسان جنوبی نیازمند نگاه ویژه وزارت جهاد کشاورزی
امام جمعه بیرجند: فعالیت در حوزه کودک و نوجوان از حساسترین مسئولیتهای فرهنگی است
پیامک سرشماری از ۲۵ مهر ماه به مردم ارسال خواهد شد
آغاز طرح مهارتآموزی دانشآموزان دوره اول متوسطه در خراسان جنوبی
مدرس حوزه و دانشگاه: تحقق تمدن اسلامی نیازمند مسئولیتپذیری اجتماعی است
امام جمعه بیرجند: ترویج فرهنگ استاندارد به مطالبه دائمی تبدیل شود
افزایش ابر و وزش تند باد در خراسان جنوبی از امروز (۲۰ مهر)
مهلت یک هفتهای تکمیل فرم خوداظهاری برای دهکهای یک تا ۳
امام جمعه سابق بیرجند دار فانی را وداع گفت
شرکت ۷۵ تیم در هجدهمین دوره مسابقات قرآنی مدهامّتان خراسان جنوبی
زیرساخت آزمایش فلزات سنگین در خراسان جنوبی فراهم شد
قدردانی فرمانده سپاه خراسان جنوبی از حضور مردم در رزمایش جانفدا
مصرف میوه پاییزی برای سلامت مغز، قلب و روده