بیرجندرسا-رئیس انجمن صنفی دفاتر خدمات مسافرت هوایی در واکنش به اظهارات رئیس انجمن صنفی شرکت های هواپیمایی مبنی بر تخلف آژانس های هواپیمایی در خصوص افزایش دو برابری نرخ بلیت هواپیما اعلام کرد: آژانس های هواپیمایی تخلف نمی کنند.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی بیرجندرسا به نقل ازایسنا,محمدحسن کرمانی با انتقاد از اظهارات رئیس انجمن صنفی شرکت های هواپیمایی اعلام کرد: با اجرای آزاد سازی نرخ بلیت هواپیما افزایش نرخ ها از سوی آژانس های هواپیمایی منطقی است.
رئیس انجمن صنفی دفاتر خدمات مسافرت هوایی، ضمن بیان مطلب فوق گفت: بلیت هواپیما ضرورت نان شب را ندارند اگر مردم از گران بودن نرخ بلیت انتقاد دارند می توانند بلیت نخرند.
او، در ادامه با اشاره به اجرای قانون برنامه پنجم توسعه در زمینه آزاد سازی نرخ بلیت هواپیما اعلام کرد: طبق ماده 161 قانون برنامه پنجم نرخ بلیت هواپیما آزاد سازی شده است و آژانس های هواپیمایی از این قانون طبیعیت می کنند.
کرمانی، در ادامه گفت: رئیس انجمن صنفی شرکت هواپیمایی اگر مخالف بحث افزایش نرخ ها در پی آزاد سازی هستند پیشنهاد می کنیم با جمع آوری پروازهای چارتر پروازها را به صورت برنامه ارائه کند.
گفتنی است در روزهای گذشته رئیس انجمن صنفی شرکتهای هواپیمایی کشور از تخلف 90 درصدی آژانسهای هواپیمایی تهران در پی آزاد سازی 30 درصدی نرخ بلیت هواپیما خبر داده و به میزان گفته بود: آژانسهای هواپیمایی با سوء استفاده از این اقدام نرخ بلیت پروازها را تا 100 درصد گران کردهاند.
عبدالرضا موسوی با بیان این که آژانس های هواپیمایی با گران کردن نرخ بلیت از مردم سواستفاده میکنند ادامه داد: سازمان تعزیرات و سازمان هواپیمایی به منظور پیشگیری از این سوء استفاده ها باید رسما ورود کنند. چرا که در برخی از خطوط پروازی مانند تهران-کیش قیمت بلیت تا 3 برابر افزایش یافته است.
پربیننده ترین ها
افتتاح نمایشگاه هفته دفاع مقدس در خراسان جنوبی
۳۲ درصد کلاسهای درسی سربیشه هوشمند هستند/وجود ۳۸ مدارس عشایری در سربیشه
امام جمعه سابق بیرجند دار فانی را وداع گفت
اجرای ۱۵ کیلومتر روکش آسفالت در محور دهک–برک نهبندان خراسان جنوبی
پیش بینی تولید ۳۰ هزار و ۶۰۰ تن انار در خراسان جنوبی
شرایط جوی پایدار از امروز (۱۴ مهر) تا پایان هفته در خراسان جنوبی
امام جمعه بیرجند: نخبگان علم و ایمان را برای اثرگذاری در جامعه به هم پیوند دهند
تحقق ۶۴ درصدی بازدید فنی از واحدهای تولیدی در خراسان جنوبی
فرمانده انتظامی خراسان جنوبی: عنوان «سرباز» تنها یک جایگاه سازمانی نیست
مصرف میوه پاییزی برای سلامت مغز، قلب و روده
انجام مرحله نخست قرعهکشی متقاضیان طرح جوانی جمعیت در بیرجند
بیماران قلبی جوان شدهاند!
ثبتنام یک هزار و ۳۳۵ نفر از خراسان جنوبی در آزمون سراسری قرآن و عترت
کالابرگ سرپرستان خانوار با کد ملی ۰ تا ۲ شارژ شد
۱۳۱۵ ماینر غیرمجاز در خراسانجنوبی از مدار مصرف برق خارج شد
آخرین اخبار
امام جمعه بیرجند: آگاهیبخشی جهانی و تحقق عدالت از اهداف انقلاب اسلامی است
استاندار خراسان جنوبی: امنیت پایدار زمینهساز توسعه اقتصادی و عمرانی استان است
ظرفیتهای کشاورزی خراسان جنوبی نیازمند نگاه ویژه وزارت جهاد کشاورزی
امام جمعه بیرجند: فعالیت در حوزه کودک و نوجوان از حساسترین مسئولیتهای فرهنگی است
پیامک سرشماری از ۲۵ مهر ماه به مردم ارسال خواهد شد
آغاز طرح مهارتآموزی دانشآموزان دوره اول متوسطه در خراسان جنوبی
مدرس حوزه و دانشگاه: تحقق تمدن اسلامی نیازمند مسئولیتپذیری اجتماعی است
امام جمعه بیرجند: ترویج فرهنگ استاندارد به مطالبه دائمی تبدیل شود
افزایش ابر و وزش تند باد در خراسان جنوبی از امروز (۲۰ مهر)
مهلت یک هفتهای تکمیل فرم خوداظهاری برای دهکهای یک تا ۳
امام جمعه سابق بیرجند دار فانی را وداع گفت
شرکت ۷۵ تیم در هجدهمین دوره مسابقات قرآنی مدهامّتان خراسان جنوبی
زیرساخت آزمایش فلزات سنگین در خراسان جنوبی فراهم شد
قدردانی فرمانده سپاه خراسان جنوبی از حضور مردم در رزمایش جانفدا
مصرف میوه پاییزی برای سلامت مغز، قلب و روده