بیرجند رسا-معاون امور توانبخشی بهزیستی خراسان جنوبی نرخ معلولیت در استان را 2.4 درصد اعلام کرد و گفت: بیشترین نرخ معلولیت استان مربوط به شهرستان قاین است.
به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی بیرجند رسا به نقل از مهر ، جمیله رضا زاده ظهر شنبه در نشست خبری به مناسبت هفته بهزیستی اظهارکرد: بالاترین نرخ معلولیت با 27.3 درصد در شهرستان قاینات و کمترین نرخ آن با 6.06 درصد در بشرویه بوده است.
وی با بیان اینکه 15 درصد جمعیت کشور را معلولان تشکیل می دهند، ادامه داد: 4.5 درصد این جمعیت نیازمند دریافت خدمات ویژه هستند.
وی با بیان اینکه بهزیستی هیچ محدودیتی برای ارائه خدمات به معلولان استان قائل نشده است، عنوان کرد:یک هزار و 432 دانش آموز و 157 دانشجو از خدمات سازمان بهزیستی در استان بهره مند می شوند.
رضا زاده با بیان اینکه در حال حاضر 37 مرکز غیر دولتی توانبخشی در سطح هشت شهرستان به معلولان خدمات ارائه میکنند، گفت: سال گذشته یک هزار و 812 نفر از مراکز غیردولتی بهزیستی خدمات دریافت کردند.
معاون امور توانبخشی بهزیستی خراسان جنوبی با بیان اینکه به 703 نفر نیز در 25 مرکز روزانه خدمات توانبخشی ارائه شده است، بیان کرد: 11 مرکز شبانه استان نیز در سال گذشته به 545 نفر خدمات ارائه کرده اند.
رضا زاده با اشاره به اینکه پنج مرکز بیماران روانی و 9 مرکز سالمندان در سطح استان فعال است، عنوان کرد: همچنین سه مرکز معلولان جسمی حرکتی و یک مرکز معلولان کم شنوا و ناشنوا در استان به جامعه هدف بهزیستی خدمات رسانی می کنند.
وی عنوان کرد: هزار و 20 نفر با حداکثر مبلغ 20 میلیون ریال مورد حمایتهای درمانی این سازمان در استان قرار گرفته اند.
پرداخت مستمری به دو هزار و 135 خانوار
معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی خراسان جنوبی نیز در این نشست با اشاره به راه اندازی سه مهد در مناطق محروم و روستایی استان بیان داشت: 153 کودک خیابانی از خدمات این سازمان در سال گذشته بهره مند شدند.
علی عرب نژاد با اشاره به فعالیت41 گروه همیار در سطح استان ادامه داد: یک هزار و هشت نفر از خدمات بیمه اجتماعی روستاییان و عشایر در استان بهره مند شده اند.
وی با بیان اینکه 684 نفر از خدمات بیمه زنان سرپرست خانوار استفاده کرده اند، عنوان کرد: به دو هزار و 135 خانوار تحت حمایت نیز مستمری پرداخت شده است.
تحصیل ۵۸۰ نفر در دانشگاه علمی کاربردی بهزیستی خراسان جنوبی
رئیس مرکز آموزش علمی کاربردی بهزیستی خراسان جنوبی نیز در این جلسه از تحصیل 580 دانشجو در این مرکز خبر داد و افزود: تا کنون 296 نفر از این مرکز نیز فارغ التحصیل شده اند.
بهناز زال با بیان اینکه مرکز علمی کاربردی بهزیستی خراسان جنوبی در سال 88 در استان راه اندازی شده است، تصریح کرد: افزایش دانش و توان کار تخصصی کارکنان بهزیستی و تربیت افراد متخصص در حوزه مشاغل بهزیستی از اهداف راه اندازی مرکز علمی کاربردی بهزیستی در استان بوده است.
وی با اشاره به فعال بودن 10 رشته در مقاطع کاردانی و کارشناسی در این دانشگاه گفت: 116 دانشجو نیز در سال جاری از این دانشگاه فارغ التحصیل می شوند.
وی از راه اندازی مقطع کارشناسی ارشد در این دانشگاه خبر داد و بیان داشت: رشته کارشناسی مدیریت سلامت با دو گرایش مراقبت از زنان با توجه به شرایط آنها در اجتماع و مشاور تغذیه مادر و کودک با هدف بهینهسازی تغذیه کودکان در استان راهاندازی شده است.
پربیننده ترین ها
افتتاح نمایشگاه هفته دفاع مقدس در خراسان جنوبی
۳۲ درصد کلاسهای درسی سربیشه هوشمند هستند/وجود ۳۸ مدارس عشایری در سربیشه
امام جمعه سابق بیرجند دار فانی را وداع گفت
اجرای ۱۵ کیلومتر روکش آسفالت در محور دهک–برک نهبندان خراسان جنوبی
پیش بینی تولید ۳۰ هزار و ۶۰۰ تن انار در خراسان جنوبی
شرایط جوی پایدار از امروز (۱۴ مهر) تا پایان هفته در خراسان جنوبی
امام جمعه بیرجند: نخبگان علم و ایمان را برای اثرگذاری در جامعه به هم پیوند دهند
فرمانده انتظامی خراسان جنوبی: عنوان «سرباز» تنها یک جایگاه سازمانی نیست
تحقق ۶۴ درصدی بازدید فنی از واحدهای تولیدی در خراسان جنوبی
انجام مرحله نخست قرعهکشی متقاضیان طرح جوانی جمعیت در بیرجند
مصرف میوه پاییزی برای سلامت مغز، قلب و روده
ثبتنام یک هزار و ۳۳۵ نفر از خراسان جنوبی در آزمون سراسری قرآن و عترت
تأکید بر حمایت قضایی از آمران به معروف در خراسان جنوبی
کالابرگ سرپرستان خانوار با کد ملی ۰ تا ۲ شارژ شد
بیماران قلبی جوان شدهاند!
آخرین اخبار
امام جمعه بیرجند: آگاهیبخشی جهانی و تحقق عدالت از اهداف انقلاب اسلامی است
استاندار خراسان جنوبی: امنیت پایدار زمینهساز توسعه اقتصادی و عمرانی استان است
ظرفیتهای کشاورزی خراسان جنوبی نیازمند نگاه ویژه وزارت جهاد کشاورزی
امام جمعه بیرجند: فعالیت در حوزه کودک و نوجوان از حساسترین مسئولیتهای فرهنگی است
پیامک سرشماری از ۲۵ مهر ماه به مردم ارسال خواهد شد
آغاز طرح مهارتآموزی دانشآموزان دوره اول متوسطه در خراسان جنوبی
مدرس حوزه و دانشگاه: تحقق تمدن اسلامی نیازمند مسئولیتپذیری اجتماعی است
امام جمعه بیرجند: ترویج فرهنگ استاندارد به مطالبه دائمی تبدیل شود
افزایش ابر و وزش تند باد در خراسان جنوبی از امروز (۲۰ مهر)
مهلت یک هفتهای تکمیل فرم خوداظهاری برای دهکهای یک تا ۳
امام جمعه سابق بیرجند دار فانی را وداع گفت
شرکت ۷۵ تیم در هجدهمین دوره مسابقات قرآنی مدهامّتان خراسان جنوبی
زیرساخت آزمایش فلزات سنگین در خراسان جنوبی فراهم شد
قدردانی فرمانده سپاه خراسان جنوبی از حضور مردم در رزمایش جانفدا
مصرف میوه پاییزی برای سلامت مغز، قلب و روده