کدخبر: ۲۷۵۳۳
۱۰ تیر ۱۳۹۳ ساعت ۰۸:۳۵
چاپ

راههای مقابله با تشنگی مفرط روزه داران

راههای مقابله با تشنگی مفرط روزه داران

بیرجندرسا-کارشناس مسوول واحد تغذیه گفت: تغذیه مناسب و مطابق با اصول علمی از راههای مقابله با تشنگی مفرط برای روزه داران در ماه مبارک رمضان است.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی بیرجندرسا به نقل از ایرنا نسرین یادگاری گفت: طولانی بودن ساعت های روزه داری و گرمای هوا روند از دست دادن آب بدن را تشدید می کند و روزه داران باید برای جبران آب مورد نیاز در فاصله زمانی افطار تا سحر به صورت متناوب حداقل شش تا هشت لیوان مایعات مورد نیاز بدن را تامین کنند. وی بیان کرد: نوشیدن زیاد آب و مایعات در هنگام افطار یا سحر برای سلامت مضر است و باعث رقیق شدن آنزیم های دستگاه گوارش و بروز سوء هاضمه می شود. کارشناس مسوول  تغذیه خاطر نشان کرد: نوشیدن بیش از دولیوان مایعات در وعده غذایی سحر، افطار و شام موجب پر شدن حجم معده می شود و با سیری کاذب از رسیدن مواد مغذی به بدن جلوگیری می کند. یادگاری خاطر نشان کرد: اضافه کردن مقداری آبلیموی تازه و یا عرقیات گیاهی به آب، ماندگاری آن را در بدن بالا می برد و مفید است. یادگاری عنوان کرد: یکی از موضوعات مهم در تغذیه رمضان برای رفع تشنگی استفاده کافی از سبزی و میوه ها در وعده غذایی است به طوریکه هر فرد بالغ باید در مدت افطار تا سحر حداقل دو تا چهار واحد میوه و چهار واحد سبزی مصرف کند. وی خاطرنشان کرد: استفاده از سالاد و کاهو به دلیل اینکه آب آن به تدریج جذب بدن می شود برای رفع تشنگی مفید است و بهتر است در وعده شام و سحر توسط روزه داران در وعده غذایی گنجانده شود. کارشناس مسوول تغذیه بیان کرد: استفاده از غذاهای سرخ کرده ، هله هوله های شور و شیرینی های چرب به ویژه زولبیا و بامیه در ایام رمضان توصیه نمی شود و علاوه بر چاق کردن فرد به تشنگی مفرط نیز دامن می زند. یادگاری ادامه داد: در وعده غذایی افطار خوردن مایعات سرد ممنوع است چرا که موجب آسیب رسانی به مخاط دستگاه گوارشی می شود و توصیه به روزه داران استفاده از مواد غذایی آبکی نظیر آش و سوپ رقیق است.

نظرات

نظرات شما، پس از تایید در وب سایت منتشر خواهد شد.

پربیننده ترین ها

آخرین اخبار