کدخبر: ۲۳۹۶۷
۱۴ خرداد ۱۳۹۳ ساعت ۰۹:۳۸
چاپ

نظارت بهداشتی دامپزشکی خوسف بر تولید بیش از۴۰ تن گوشت مرغ ارگانیک

نظارت بهداشتی دامپزشکی خوسف بر تولید بیش از۴۰ تن گوشت مرغ ارگانیک

بیرجندرسا- رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان خوسف گفت:از ابتدای سال جاری کارشناسان واحد بهداشت و مبارزه با بیماری های طیور این شهرستان بر جوجه ریزی و پرورش 27هزار قطعه جوجه یکروزه نظارت بهداشتی داشته اند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی بیرجندرسا ، دکتر محمد شفائی با بیان اینکه مرغ ارگانیک به مرغی گفته می شود که از هیچ نوع ماده غیر طبیعی شیمیایی و افزودنی برای تغذیه و پرورش این مرغ ها استفاده نشود.افزود:با رعایت ضوابط و دستورالعمل های بهداشتی و قرنطینه ای سازمان دامپزشکی کشور کارشناسان دامپزشکی شهرستان خوسف بر تولید بیش از ۴۰ تن گوشت مرغ بدون آنتی بیوتیک نظارت بهداشتی داشته اند. وی گفت: با توجه به اینکه یکی از اهداف استراتژیک و سیاست های کلان دامپزشکی ِ بهبود کیفیت فرآورده های خام دامی و تولید غذای بهداشتی و سالم است. تولید کنندگان گوشت مرغ سبز می بایست شرایط وضوابط خاصی را رعایت نمایند. رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان خوسف خاطر نشان ساخت: این مرغ ها را در طول دوره پرورش ِ ۳ بارمورد آزمایش قرار می گیرند و اگر در هر ۳ نوبت هیچ نوع آنتی بیوتیکی در بدنشان وجود نداشته باشد ِ مجوز عرضه به عنوان مرغ سبز را دریافت می کنند. دکتر شفائی در پایان یادآور شد: استفاده بی رویه از آنتی بیو تیک ها موجب مقاومت بدن نسبت به آنتی بیوتیک ها در جمعیت دامی و انسانی می گردد.

نظرات

نظرات شما، پس از تایید در وب سایت منتشر خواهد شد.

آخرین اخبار