بیرجندرسا-برخی متخصصان تغذیه و سلامت میگویند نوشیدن قهوه ممکن است با کاهش خطر مرگ مرتبط باشد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی بیرجندرسا به نقل از مشرق،متخصصان دانشگاه تافتس بوستون روز گذشته (دوشنبه) در مطالعهای مدعی شدند که نوشیدن یک تا دو فنجان قهوه کافئیندار در روز با کاهش خطر مرگ بر اثر هر علتی، بهویژه مرگ ناشی از بیماریهای قلبیـعروقی مرتبط است.
آنها دریافتند که قهوه سیاه و قهوه با مقادیر کم شکر و مقادیر کم چربی اشباعشده، با کاهش ۱۴ درصدی خطر مرگ مرتبط است. اما این ارتباط برای قهوهای که مقادیر زیادی شکر و چربی اشباعشده داشت، مشاهده نشد.
«فانگ فانگ ژانگ»، دارنده کرسی استادی خانواده نیلی در دانشکده فریدمن در اظهاراتی گفت: قهوه یکی از نوشیدنیهای پرمصرف جهان است و با توجه به اینکه تقریبا نیمی از بزرگسالان آمریکایی گزارش میدهند که دستکم یک فنجان در روز مینوشند، مهم است بدانیم این موضوع چه معنایی برای سلامت دارد. فواید قهوه برای سلامتی ممکن است به ترکیبات زیستفعال آن نسبت داده شود، اما نتایج ما نشان میدهد که افزودن شکر و چربی اشباع [شده] ممکن است فواید آن در کاهش مرگومیر را کاهش دهد.
ژانگ نویسنده ارشد مطالعهای بود که با حمایت موسسه ملی سلامت ایالات متحده آمریکا (NIH) انجام و روز گذشته در مجله «تغذیه» (Nutrition) منتشر شد.
نویسندگان در این تحقیق مبتنی بر مشاهده، دادههای ۹ دوره متوالی نظرسنجی ملی سلامت و تغذیه را تحلیل کردند که ۴۶ هزار بزرگسال بالای ۲۰ سال را شامل میشد که ارزیابی معتبری از غذای مصرفیشان در ۲۴ ساعت روز نخست بررسی را تکمیل کرده بودند. این دادهها از سال ۱۹۹۹ تا ۲۰۱۸ جمعآوری شده بود.
در نهایت، آنها دریافتند نوشیدن روزانه یک فنجان قهوه با کاهش ۱۶ درصدی خطر مرگ مرتبط است. این خطر با نوشیدن دو تا سه فنجان کمی افزایش یافت، اما افزایش بیشتر تعداد فنجانها اثر فزایندهای نداشت و ارتباط بین قهوه و کاهش خطر مرگ ناشی از بیماریهای قلبیـعروقی، زمانی که مصرف قهوه بیش از سه فنجان در روز بود، ضعیفتر شد.
به گزارش ایندیپندنت، این پژوهش براساس تحقیقات قبلی دانشگاه تولین بنا شده است و نتایج آن را تایید میکند. مطالعهای ۱۰ ساله روی ۴۰ هزار بزرگسال آمریکایی نشان داد افرادی که بهویژه قهوه صبحگاهی مینوشیدند ۳۱ درصد کمتر احتمال داشت بر اثر بیماری قلبیـعروقی فوت کنند و در قیاس با کسانی که قهوه نمینوشیدند، ۱۶ درصد کمتر احتمال داشت که به دلایل مختلف دچار مرگ زودهنگام شوند.
دکتر «بینگجی ژو»، نویسنده اول این مقاله گفت: مطالعات کمی این موضوع را بررسی کردهاند که افزودنیهای قهوه چگونه میتوانند بر ارتباط بین مصرف قهوه و خطر مرگ تاثیر بگذارند و بررسی ما از نخستین مطالعاتی است که میزان افزودن شیرینکننده و چربی اشباع شده را کمّیسازی میکند. نتایج ما با دستورالعملهای غذایی آمریکاییها هماهنگ است که محدودیت مصرف شکر و چربی اشباع شده افزوده را توصیه میکند.
پربیننده ترین ها
متقاضیان پیشخرید سکه بخوانند
تغذیه مناسب در زمان آلودگی هوا
جریمه نقدی دو واحد متخلف عرضه فرآوردههای خام دامی متخلف در شهرستان قائن
سهم ۲۶ درصدی بانوان خراسان جنوبی از تسهیلات تبصره ۱۸
اجرای دورکاری پنجشنبهها در خراسان جنوبی از ابتدای آذرماه
«تب برفکی» به انسان منتقل نمیشود
راهکارهای پیشگیری از سرقت منزل
قرآن نسخه شفابخش بحران فکری و اخلاقی جهان امروز است
برگزاری آزمون استخدامی صدا و سیمای خراسان جنوبی
ماده ای که با نور کنترل می شود
درخشش کاراتهکاران بشرویه در مسابقات کشوری
امام جمعه بیرجند: اعتماد مردم، کلید مقابله با جنگ روانی دشمن است
۱۳۵ پروژه عمرانی بسیج خراسان جنوبی آماده بهرهبرداری است
افزایش ابر در خراسان جنوبی
پیشبینی برداشت ۷۰ تن زیتون در خراسان جنوبی
آخرین اخبار
انتخاب سکاندار جدید هیئت انجمنهای ورزشی خراسان جنوبی
نظارت جدی بر انتخابات شوراها و خبرگان در خراسان جنوبی
حسابداری ابزار شفافیت اقتصادی است؛ خراسان جنوبی در صدر گزارشگری مالی
خراسان جنوبی میتواند به قطب اصلی شنای ماسهای کشور تبدیل شود
لغزندگی محورهای خراسان جنوبی؛ رانندگان احتیاط کنند
آمادهباش ۴۰ پایگاه هلال احمر برای رسیدگی به حوادث احتمالی در بارندگی
۲ هزار و ۴۰۰ سری جهیزیه به یاد شهدای خراسان جنوبی بین نیازمندان توزیع میشود
تداوم بارشها تا پایان هفته در خراسان جنوبی
دستگیری دو گروه متخلف شکار و صید در شهرستان نهبندان
استاندار خراسان جنوبی: وام ازدواج در اولویت پرداخت تسهیلات بانکی قرار گیرد
افزایش ۳ درصدی مصرف برق در خراسان جنوبی؛ پیک بار رکورد زد
همایش نهجالبلاغه، پیونددهنده علم و آموزههای دینی در فراجا است
تحویل 220 سری جهیزیه اهدایی رهبر انقلاب به زوجهای جوان خراسان جنوبی
نان سفید باعث افزایش قند خون میشود
معجزه خواب منظم برای بهبود فشار خون