کدخبر: ۹۱۲۰۹
۲۷ مرداد ۱۴۰۵ ساعت ۲۳:۳۲
چاپ

۴۳۷ میلیارد تومان تسهیلات برای توسعه نیروگاه‌های خورشیدی خراسان جنوبی پرداخت شد

بیرجندرسا-سرپرست صندوق کارآفرینی امید خراسان جنوبی گفت: این صندوق در حدود ۱۸ ماه گذشته، ۴۳۷ میلیارد تومان تسهیلات برای ایجاد و توسعه نیروگاه‌های خورشیدی با ظرفیت ۲۲ مگاوات در استان پرداخت کرده است.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی بیرجندرسا، محمد براتی روز سه‌شنبه در نشست خبری اظهار کرد: این تسهیلات از محل اعتبارات قرارداد همکاری میان صندوق کارآفرینی امید و سازمان انرژی‌های تجدیدپذیر و بهره‌وری انرژی برق (ساتبا) پرداخت شده است.

وی افزود: در این چارچوب، ۷۷ فقره تسهیلات برای ایجاد و توسعه نیروگاه‌های خورشیدی در خراسان جنوبی پرداخت شد و استان از نظر پرداخت تسهیلات در این حوزه، رتبه برتر کشور را به دست آورد.

سرپرست صندوق کارآفرینی امید خراسان جنوبی گفت: این صندوق در سال ۱۴۰۴ نیز از محل تمامی قراردادها و تفاهم‌نامه‌های همکاری با دستگاه‌های اجرایی و نهادهای حمایتی، ۴۱۶ فقره تسهیلات به ارزش ۴۴۰ میلیارد تومان در بخش‌های مختلف اقتصادی پرداخت کرد.

وی بیان کرد: میزان تسهیلات پرداختی صندوق کارآفرینی امید خراسان جنوبی در سال ۱۴۰۴، نسبت به ۱۵۳ میلیارد تومان تسهیلات پرداخت‌شده در سال ۱۴۰۳، ۱۸۸ درصد افزایش داشته است.

براتی، حمایت از توسعه نیروگاه‌های خورشیدی را گامی در مسیر بهره‌برداری از ظرفیت‌های اقلیمی خراسان جنوبی دانست و افزود: توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر، علاوه بر کمک به پایداری تامین برق، فرصت‌های تازه‌ای برای سرمایه‌گذاری و اشتغال در استان ایجاد می‌کند.

پربیننده ترین ها

آخرین اخبار