کدخبر: ۸۸۹۲۷
۱۱ خرداد ۱۴۰۴ ساعت ۱۵:۱۱
چاپ

آغاز به‌ کار جشنواره منطقه‌ای تدریس برتر دانشجو معلمان کشور در بیرجند

بیرجندرسا-دوازدهمین جشنواره منطقه‌ای تدریس برتر دانشجو معلمان دانشگاه فرهنگیان کشور با حضور دانشجو معلمان ۱۰ استان، در بیرجند آغاز به کار کرد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی بیرجندرسا به نقل از خبرگزاری صدا و سیما،این جشنواره دو روزه پذیرای شرکت‌کنندگانی در رشته‌هایی از جمله آموزش ابتدایی، آموزش ریاضی، راهنمایی و مشاوره، آموزش الهیات، آموزگاری، آموزش تربیت بدنی و همچنین آموزش دانش‌آموزان با نیاز‌های ویژه است و از استان‌های خراسان رضوی، مازندران، بوشهر، فارس، خراسان شمالی، گلستان، خوزستان، خراسان جنوبی، گیلان و تهران حضور دارند.

در مراسم افتتاحیه این جشنواره، مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی با اشاره به اهمیت این رویداد علمی و تربیتی گفت: این جشنواره فرصتی ارزشمند برای ارتقای مهارت‌های آموزشی، تبادل تجربه و ترویج روش‌های نوین تدریس در بین دانشجومعلمان سراسر کشور است.

مرتضوی افزود: تدریس خلاق، یکی از نیاز‌های اساسی آموزش در جهان امروز است، چرا که بسیاری از شیوه‌های سنتی دیگر کارآمد نیستند.

وی با تاکید برنگاه دولت به تحول در آموزش و پرورش، گفت: یکی از سیاست‌های اصلی دولت چهاردهم، ارتقای کیفیت آموزشی و پرورشی و همچنین توسعه عدالت آموزشی در سراسر کشور است.

آخرین اخبار