کدخبر: ۸۸۶۳۲
۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴ ساعت ۱۶:۱۱
چاپ

کاشت درخت، جایگزین حبس در سربیشه

بیرجندرسا-قاچاقچی کالا در سربیشه به کاشت درخت محکوم شد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی بیرجندرسا به نقل از خبرگزاری صدا و سیما، رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری سربیشه گفت: در پی حکم دادگستری شهرستان سربیشه، محکوم علیه به انجام ۲۷۰ ساعت کار رایگان معادل ۳۴ روز، به عنوان مجازات جایگزین حبس، در راستای ترویج فرهنگ منابع طبیعی و حفاظت از محیط زیست، موظف شد.

محمودی افزود: فعالیت متهم شامل کاشت نهال، آبیاری و مراقبت از نهال‌ها، وجین و هرس با نظارت کارشناسان اداره منابع طبیعی است.

وی گفت: محکوم علیه در مرحله نخست پس از دریافت آموزش‌های اولیه در نهالستان دشت سربیشه وعرصه‌های نهال‌کاری و آبیاری مشغول به کار خواهد شد و سپس در احداث طرح آبخیزداری همکاری خواهد کرد.

رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری سربیشه گفت: این اقدامات با هدف آشنایی محکوم علیه با فرآیند تولید و کاشت نهال و احیاء مناطق بیابانی، جنگلی و مرتعی انجام می‌شود، تا در آینده شاهد فعالیت‌های وی به عنوان همیار طبیعت و محافظ افتخاری محیط زیست باشیم.

آخرین اخبار