کدخبر: ۸۸۵۸۷
۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴ ساعت ۱۴:۳۱
چاپ

افتتاح مرکز توانبخشی، فیزیوتراپی و کاردرمانی ایثار بیرجند

بیرجندرسا-مرکز توانبخشی، فیزیوتراپی و کاردرمانی ایثار بیرجند در مراسمی با حضور استاندار خراسان جنوبی، نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی و جمعی از مسوولان افتتاح شد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی بیرجندرسا به نقل از روابط عمومی استانداری، استاندار خراسان جنوبی روز یکشنبه در این آیین گفت: جامعه هدف این مجموعه خانواده های ایثارگران و شهدا هستند که امنیت و اقتدار امروز میهن اسلامی را مدیون آنها هستیم.

سید محمد رضا هاشمی افزود: امیدوارم بتوانیم با کار شبانه روزی، گوشه از خدمات این جامعه هدف را جبران کنیم.

وی بیان کرد: راه‌اندازی و احیای این مرکز حاصل پیگیری‌های مجدانه رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند، همکاران دانشگاه و سرمایه‌گذاران بخش خصوصی است.

استاندار خراسان جنوبی تاکید کرد: با وحدت و هم‌صدایی کارهای ماندگاری می‌توان انجام داد.

مرکز توان‌بخشی، فیزیوتراپی و کاردرمانی ایثار بیرجند با زیربنای هزار و ۸۰۰ مترمربع و تمامی تجهیزات به روز توان‌بخشی، فیزیوتراپی و کاردرمانی، به همت نهادهای ذیربط و مشارکت بخش خصوصی بطور کامل تجهیز شده و آماده ارائه خدمات تخصصی با تعرفه‌های دولتی به جامعه ایثارگران و عموم مردم است.

خراسان جنوبی دارای ۲۴۰ آزاده، ۲ هزار و ۶۰۰ شهید، ۳۷ هزار نفر جامعه ایثارگری، چهار جانباز مدافع حرم و دو شهید مدافع حرم است.

آخرین اخبار