کدخبر: ۸۲۱۳۳
۱۷ مهر ۱۴۰۲ ساعت ۱۲:۳۹
چاپ

2100 مددجویی امداد خراسان‌جنوبی جشن خودکفایی می‌گیرند

بیرجندرسا-معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار خراسان‌جنوبی گفت: جشن خودکفایی 2 هزار و 100 مددجوی کمیته امداد امام خمینی (ره) استان به‌زودی برگزار می‌شود.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی بیرجندرسا به نقل از فارس، جواد اشرفی، معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار خراسان‌جنوبی در کارگروه اشتغال حمایتی استان اظهارداشت: طی دو سال اخیر دو هزار ۱۰۰ مددجوی کمیته امداد امام خمینی (ره) خراسان جنوبی با تسهیلات اشتغالزایی به خودکفایی رسیدند که جشن خودکفایی آن‌ها به زودی در استان برگزار می‌شود.

وی با بیان این که منابع اعتباری حوزه اشتغال امسال ۹۰۰ میلیارد تومان است که با محوریت کمیته امداد امام خمینی (ره)، بهزیستی و بنیادشهید پرداخت می شود افزود: با این اعتبار برای ۹هزار نفر در استان شغل ایجاد خواهد شد.

محمد عرب، مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره)  خراسان‌جنوبی هم گفت: از ابتدای سال تاکنون ۱۰۰ میلیارد تومان تسهیلات اشتغالزایی پرداخت و برای هزار نفر نیز شغل ایجاد شده است.

وی سقف این تسهیلات برای افراد در حوزه دانش بنیان را تا ۳۰۰میلیون تومان و برای بقیه حوزه‌ها را ۱۵۰ میلیون تومان اعلام کرد.

پربیننده ترین ها

آخرین اخبار