کدخبر: ۸۱۴۶۱
۰۵ شهریور ۱۴۰۲ ساعت ۱۶:۰۷
چاپ

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات خراسان‌جنوبی خبر داد

بهره‌مندی همه شهرهای خراسان‌جنوبی از اینترنت پرسرعت

بیرجندرسا- مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات خراسان‌جنوبی با اشاره به بهره‌مند بودن 31 شهر خراسان جنوبی از اینترنت پرسرعت،گفت: در دولت سیزدهم 8 سایت همراه اول و 16 سایت ایرانسل در سطح استان نصب شده است.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی"بیرجندرسا"،مصطفی بهی مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات خراسان‌جنوبی ظهر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه،اظهار کرد:از ابتدای دولت سیزدهم تاکنون 112 سایت تلفن همراه تکنولوژی نسل 4 برای اتصال 162 روستا به شبکه ملی اطلاعات و بهره‌مندی این روستاها از اینترنت پرسرعت همراه با اعتباری بالغ بر 2 هزار و 464 میلیارد ریال ارتقا یافت.
وی ادامه داد: در دولت سیزدهم سه رویکرد توسعه شبکه‌ ملی اطلاعات، دولت هوشمند برای نخستین بار و توسعه اقتصاد دیجیتال و حمایت از ایده‌ها و فعالان این حوزه در اولویت قرار گرفت.
 مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات خراسان‌جنوبی با اشاره به بهره‌مند بودن 31 شهر خراسان جنوبی از اینترنت پرسرعت،تصریح کرد: در دولت سیزدهم 8 سایت همراه اول و 16 سایت ایرانسل در سطح استان نصب شده است.
 بهی با بیان این‌که 70 کیلومتر فیبرنوری با اعتبار 80 میلیارد تومان در بیرجند در دست اجراست،خاطرنشان کرد: اجرای 458 کیلومتر شبکه فیبرنوری امسال در دستور کار قرار گرفت که تا پایان سال 3 هزار و 500 خانوار در 40 روستا از آن برخوردار می‌شوند.
وی ضمن اشاره به این‌که 80 درصد روستاهای بالای 20 خانوار استان به شبکه ملی اطلاعات متصل شده‌اند،مطرح کرد: در حال حاضر 94 درصد روستاهای 20 خانوار امکان مکالمه تلفنی را در روستا دارند.
 مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات خراسان‌جنوبی اضافه کرد: در این مدت 282 روستای استان با احداث 62 سایت جدید به شبکه ملی اطلاعات و اینترنت پرسرعت متصل شدند.


انتهای خبر/

پربیننده ترین ها

آخرین اخبار