کدخبر: ۷۹۹۴۳
۱۵ خرداد ۱۴۰۲ ساعت ۰۷:۲۶
چاپ

عضو جامعه روحانیت مبارز:

باید از ۱۵ خرداد به عنوان پایه انقلاب یاد شود

بیرجندرسا-عضو جامعه روحانیت مبارز از روز ۱۵ خرداد به عنوان"یوم‌الله"یار کرد و گفت:از این روز بایستی به عنوان پایه انقلاب یاد شود و همگان به تکریم آن بپردازند.

حجت الاسلام حسین ابراهیمی عضو جامعه روحانیت مبارز در گفت و گو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی"بیرجندرسا"،ضمن گرامیداشت قیام ۱۵ خرداد،اظهار کرد:بر کسی پوشیده نیست که در این قیام تاریخی، مردم شهرهای تهران، قم و ورامین به دستگیری امام راحل(ره) اعتراض کردند و شماری از آن‌ها در این راه به شهادت رسیدند.
وی افزود: مردم و امام راحل(ره) با قیام ۱۵ خرداد به دنبال این بودند که کشور را از استعمارزدگی نجات دهند و نظامی مستقل بر پایه دین و اسلام تشکیل دهند که امروز برکات این نهضت را در جامعه شاهد هستیم.
نماینده پیشین مردم بیرجند،درمیان و خوسف در مجلس شورای اسلامی از روز ۱۵ خرداد به عنوان"یوم‌الله"یار کرد و افزود:از این روز بایستی به عنوان پایه انقلاب یاد شود و همگان به تکریم آن بپردازند.
حجت الاسلام ابراهیمی با اشاره به قیام خونین مردم ۱۵ خرداد،خاطرنشان کرد:آنچه مسلم است آن است که از منطق شهدای ۱۵ خرداد ایثار و از خود گذشتگی، پشتیبانی از مرجعیت دینی، حمایت تمام قد از اسلام بود و حرکت آن‌ها زمینه ایجاد انقلاب اسلامی و تشکیل حکومت الله شد.
وی عنوان کرد: امام راحل(ره) فرمودند" ۱۵ خرداد را برای همیشه عزا اعلام می‌کنم"و این اتفاق یک عاشورایی است در مسیر انقلاب که سینه‌زن های امام حسین(ع) شهید شدند ۱۵ خرداد هم مثل ۱۴ خرداد باید گرامی داشت زیرا آنان در اول پای نهضت امام ایستادند و اکنون نیز ملت ایران باید مسیر انقلاب را ادامه دهند.
عضو جامعه روحانیت مبارز با بیان این‌که شهدای قیام ۱۵ خرداد سال ۴۲ تنها با هدف الهی وارد میدان مبارزه با رژیم ستم‌شاهی شدند،بیان کرد:این عزیزان برای این حرکت، هیچ امتیازی را خواستار نبودند، قیامی که اثرات و ثمرات آن را در می توان در دوران هشت سال دفاع مقدس به خوبی مشاهده کرد.
حجت الاسلام ابراهیمی در ادامه صحبت‌هایش همچنین ضمن گرامیداشت یاد و خاطره بنیانگذار انقلاب اسلامی،تبیین کرد: امام راحل(ره) نه تنها در دوران مبارزات انقلابی که در دوران هشت سال دفاع مقدس، رهبری و هدایت جامعه را به خوبی به نمایش گذاشتند و با آن که ایشان هیچ‌گاه دوره‌های نظامی را طی نکرده بودند ولی با دستوراتی که از متن دین برآمده بود، تمامی تهاجمات دشمن را خنثی نمودند.
وی توکل بر خدا را ،یکی از شاخصه‌های اصلی امام راحل(ره) در زندگی شخصی و سیاسی دانسته و یادآور شد: کلید اصلی دستورات و فرامین امام خمینی(ره)، توکل بر خداوند متعال بود. 


انتهای خبر/۱۴

پربیننده ترین ها

آخرین اخبار