کدخبر: ۷۸۶۲۵
۰۳ فروردین ۱۴۰۲ ساعت ۱۳:۲۰
چاپ

هفت روستای گردشگری طبس میزبان مسافران نوروزی است

بیرجندرسا-رئیس اداره میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی شهرستان طبس گفت: ۱۳ روستای هدف گردشگری در استان خراسان جنوبی وجود دارد که از این تعداد هفت روستا در شهرستان طبس میزبان مسافران نوروزی است.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی بیرجندرسا،محمد عرب روز پنجشنبه به رسانه‌ها اظهار داشت: نیمی از روستاهای هدف گردشگری استان در طبس واقع شده و روستای اصفهک، روستای کریت، روستای خرو و منطقه کال جنی از جمله این روستاهاست.

وی با بیان اینکه ۲ منطقه نمونه گردشگری چشمه آب گرم مرتضی علی و روستای ازمیغان نیز در شهرستان طبس واقع شده است افزود: در بیشتر این روستاهای هدف گردشگری طی نوروز نمایشگاه یا فروشگاه صنایع‌ دستی و سوغات برپاست و این مناطق آماده پذیرش مهمانان و گردشگران نوروزی هستند.

رئیس اداره میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی شهرستان طبس گفت: رشته‌های صنایع‌دستی چون قلم‌زنی، گیوه‌بافی، پخل بافی، مسگری، سبدبافی و صنایع چرم در این منطقه فعال است و بسیاری از هنرمندان شهرستان در این رشته‌ها هنرنمایی و اقدام به خلق آثار باشکوه می‌کنند.

وی بیان کرد: ۳۶ اقامتگاه بوم‌گردی طبس آماده میزبانی از مهمانان و مسافران نوروزی هستند، ۲ هتل و سه مجتمع گردشگری نیز در این شهرستان وجود دارد.

عرب ظرفیت اقامت در تاسیسات گردشگری شهرستان طبس در بخش‌های مختلف را حدود هزار و ۸۵۰ نفر ذکر کرد و گفت: یک پایگاه امدادی هلال‌ احمر نیز در مسیر تهران - یزد به طبس مستقر شده است.

وی ادامه داد: ۱۷ نقطه حادثه‌خیز در خراسان جنوبی شناسایی شده که ۹ مورد آن در شهرستان طبس است و بیشتر این نقاط ساماندهی شده‌اند.

رئیس اداره میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی شهرستان طبس گفت: با همکاری بخش خصوصی ۱۶ راهنمای گردشگری در اماکن تاریخی و گردشگری طبس مستقر هستند و در محل امامزاده حسین بن موسی الکاظم (ع) نیز یک نمایشگاه صنایع‌ دستی و سوغات برپا می‌شود.

خراسان جنوبی ۱۱ شهرستان دارد و مرکز شهرستان طبس در ۲۷۰ کیلومتری غرب بیرجند است.

این شهرستان چند استان کشور را به هم مرتبط کرده و مسیر عبور زائران حرم امام رضا (ع) به سمت مشهد مقدس است.

پربیننده ترین ها

آخرین اخبار