کدخبر: ۴۱۱۱۷
۲۷ خرداد ۱۳۹۴ ساعت ۱۱:۱۳
چاپ

ای کاش ما هم مسئولین بومی داشتیم!!!

تفاوت 300 میلیاردی سفر رئیس جمهور از بجنورد تا بیرجند + تصویر

تفاوت 300 میلیاردی سفر رئیس جمهور از بجنورد تا بیرجند + تصویر

بیرجندرسا- رئیس جمهور در سفر به خراسان شمالی از گفته خود مبنی بر توازن و تعادل در توسعه کشور عبور کرد و نشان داد دولت تدبیر و امید بدنبال اعتدال نیست بلکه هرچقدر زادگاه مدیران به استان ها نزدیکتر باشد در اعتبار نیز موثر تر است.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی بیرجندرسا به نقل از خاورستان، سوم دی‌ماه سال 93 بود خراسان جنوبی شاهد سفر یک روزه رئیس جمهور به بیرجند بود. در این سفر از مدت های قبل مشکلات مردم، ظرفیت‌ها و درخواست های این خطه برای دکتر روحانی بارها و بارها از سوی مسئولان و رسانه های مجازی و مکتوب مطرح شد.

در پایان این سفر و در جمع بندی نهایی نتایج آن، رئیس جمهور در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: خراسان جنوبی به خاطر شرایط ویژه اقلیمی از نظر منابع آبی در محدودیت است و دولت تصمیم دارد به این استان کمک کند.

اما پس از اتمام سفر ریاست جمهوری محترم و هیئت همراه متأسفانه ریز مصوبات اجرائی سفر ایشان مشخص نشد و این موضوع این قدر ابهام داشت که امام جمعه طبس در خطبه های نماز جمعه مرکز شهرستان خواستار مشخص شدن اعتبارات طبس در سفر رئیس جمهور شد. همچنین دکتر هروی نماینده قائنات و زیرکوه در مجلس نیز در یکی از نشست های خبری اخیر در شهر قاین اطلاعی از مصوبات سفر رئیس جمهور در 2 حوزه انتخابیه زیرکوه و قاین نداشت.

اما پس از پیگیری خاورستان و سایر رسانه ها در خصوص مشخص شدن ریز برنامه های مصوب سفر رئیس جمهور به استان خراسان جنوبی سرانجام ریز مصوبات این سفر توسط  رضائی معاون برنامه ریزی و اشتغال استانداری اعلام گردید 

در مجموع نتیجه سفر رئیس جمهور به استان خراسان جنوبی تخصیص بودجه 270 میلیارد تومانی برای اجرای 21 طرح و پروژه بود. 

اما با توجه به محرومیت مضاعف استان خراسان جنوبی و حجم مشکلات و موانع راهبردی توسعه این استان ناگفته می توان دریافت این حد اعتبارات حتی در صورت تحقق صددرصدی در حد و اندازه سفرهای استانی رئیس جمهور نبود چراکه به گفته برخی کارشناسان و مسئولان با این اعتبارات و همچنین تسهیلات 60 میلیاردی وعده داده شده برای بخش صنعت نمی توان کاری از پیش برد.

از این موارد که بگذریم، کاروان دولت تدبیر و امید در خرداد ماه سال جاری درست سه روز پیش در سفری به بجنورد مرکز استان خراسان شمالی ( استان زادگاه وزیر کشور و استاندار محترم خراسان جنوبی ) سفر کرد و برای خراسان شمالی 570 میلیارد تومان برای 25 پروژه اعتبار در نظر گرفت تا موانع توسعه این استان برداشته شده و چرخ پیشرفت بجنورد راحت تر بچرخد

علاوه بر این، رئیس جمهور برای استان گلستان 121 پروژه با اعتبار 580 میلیارد تومان، ایلام 44 طرح با اعتبار 522 میلیارد تومان و برای سیستان و بلوچستان 99 مصوبه و طرح با 13 هزار و 500 میلیارد تومان اعتبار به تصویب رسید.

سؤالی که در ذهن مردم استان خراسان جنوبی با مقایسه اعتبارات مصوب سفر ریاست جمهوری به این استان ها علی الخصوص استان خراسان شمالی شکل می گیرد این است که کاهش 300 میلیارد تومانی اعتبارات مصوب سفر دکتر حسن روحانی رئیس دولت تدبیر و امید به استان خراسان جنوبی در مقایسه به استان خراسان شمالی به چه دلیل است ؟ 

ترازوی دولت روحانی

خراسان جنوبی به عنوان سومین استان پهناور کشور و هم زمان با خراسان شمالی از حوزه خراسان بزرگ جدا شد. هم چنین این استان، مرزی و با بحران کم آبی، رکود صنعت، بلاتکلیفی پروژه ها در بخش های ورزشی، درمانی، راه و... روبرو است. اما علی رغم این ها خراسان جنوبی در جریان سفر رئیس جمهور در مقابل این مشکلات اعتبار اعلام شده از سوی هیأت دولت اصلا قابل مقایسه نیست.

گفتنی است در برخی استان ها مانند سیستان و بلوچستان 600 میلیارد تومان از این اعتبارت تخصیص یافته است که با فرض اینکه کل اعتبارات سفر هیئت دولت به خراسان جنوبی اختصاص یابد این تقریبا یک سوم از اعتبارات تخصیص یافته به استانی چون سیستان و بلوچستان است.

از موارد قابل توجه در سفر رئیس جمهور به بیرجند وی بر اهمیت تعادل و توازن در توسعه و پیشرفت استان‌های مختلف کشور تأکید کرد و گفت: باید دست به دست هم تلاش کنیم تا گام به گام در توسعه مناطق مختلف کشور توازن و تعادلی ایجاد شود به نحوی که مردم آن را احساس کنند.

استان خراسان جنوبی که به گفته رئیس جمهور در سال 93 بودجه عمرانی آن ۱۶ میلیارد تومان بود، جای گلایه است که چرا در سفر هیأت دولت توجه لازم به آن نشد.

لذا انتظاری که از مسئولان استان و در رأس آن از مهندس وجه الله خدمتگزار می رود این است که انتظارات مردم خراسان جنوبی با توجه به رکودی که در بخش های مختلف دیده می شود به اطلاع دولت برسانند .

نظرات

نظرات شما، پس از تایید در وب سایت منتشر خواهد شد.

پربیننده ترین ها

آخرین اخبار