کدخبر: ۳۸۴۹۴
۱۴ بهمن ۱۳۹۳ ساعت ۰۸:۳۰
چاپ

حرکت ریزگردها و ایجاد طوفان های شن

حرکت ریزگردها و ایجاد طوفان های شن

بیرجندرسا- خشکسالی پدیده ای خطرناک است که به آلودگی هوا شهرهای بزرگ دامن می زند. خسارت زیست محیطی و بیولوزیکی خشکسالی باعث از بین رفتن پوشش گیاهی و فرسایش خاک وحرکت ریزگردها و ایجاد طوفان های شن می شود.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی بیرجندرسا، خشکسالی پدیده ای خطرناک و جبران ناپذیری است که هر ساله بیشتر می شود و با آلودگی هوا شهرهای بزرگ دامن می زند. خسارات ناشی از خشکسالی بسیار گسترده میباشد که یک نمونه آن خسارات زیست محیطی و بیولوزیکی است که باعث از بین رفتن پوشش گیاهی و فرسایش خاک وحرکت ریزگردها و ایجاد طوفان های شن می شود.

استان خراسان جنوبی 15 سال است با پدیده خشکسالی دست و پنجه نرم می کند و طی این سالها روستاهای زیادی خشک  و خالی از سکنه و مردم آن به نقاط مختلف کوچ کرده اند.

 با وجود بارندگی کم امسال پوشش گیاهی خراسان جنوبی بیش از پیش رو به نابودی است و مسئولین باید با یک عزم و برنامه ملی و افزایش سطح اگاهیهای عمومی مردم و باروری ابرها از خشکسالی شدیدتر این استان جلوگیری به عمل بیاورند تا فرسایش خاک و حرکت ریزگردها باعث آلودگی هوای شهرهای بزرگتر نشود.

نظرات

نظرات شما، پس از تایید در وب سایت منتشر خواهد شد.

پربیننده ترین ها

آخرین اخبار