کدخبر: ۳۸۳۰۵
۰۹ بهمن ۱۳۹۳ ساعت ۱۱:۴۴
چاپ

خواص فوق العاده؛

خواص درمانی بادنجان

خواص درمانی بادنجان

بیرجندرسا-بادنجان (یا بادمجان): این واژه معرب پاتنگان و پاتمگان پارسی می باشد و در پارسی با نام کهپَرک نیز خوانده می شود.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی بیرجندرسا به نقل از سرویس خانواده جام نیوز، بادنجان گیاهی است خوراکی از تیرهٔ سیب‌زمینیان. بنظر می‌رسد که این گیاه بومی هندوستان بوده است.  این گیاه در تمام مناطق گرمسیری و نیمه گرمسیری رشد می کند.ارتفاع آن به ۴۰ تا ۱۵۰ سانتی متر نیز می رسد. این گیاه در پخت غذاهایی مانند کشک بادنجان ، خورش بادنجان ، دلمه، بادمجان شکم پر، بادمجان شکم پر ایتالیایی کاربرد دارد.
 
خواص درمانی:
بادمجان را حتما باید به حالت کاملا رسیده مصرف کرد زیرا خام آن طعم تلخ دارد و در آن هاییی که آسم و برونشیت دارند باعث تحریک این بیماری ها می شود.
بادمجان اثر نرم کننده دارد.
 
بادمجان به علت دارا بودن آهن در رفع کم خونی دارویی موثر است.
 
بادمجان را می توان برای از بین بردن ورم و التهاب روی عضو ملتهب گذاشت.
 
دانه ی بادمجان ایجاد یبوست می کند.
 
ریشه بادمجان ، شاخه های خشک شده و برگ های آن اثر بند آورنده ی خون را داراست، قابض است و می توان از آن برای درمان احتلام شبانه و انواع خونریزی ها استفاده کرد.
 
بادمجان پادزهر خوبی برای مسمومیت های حاصل از خوردن قارچ سمی است.
 
خوردن بادمجان گرفنگی  رگ ها را باز می کند و شخص را از خطر  سکته ی قلبی محفوظ می دارد.
 
بادمجان برطرف کننده ی یبوست است.
 
اگر برگ ها و پوست سیاه بادمجان را بجوشانید این جوشانده ی درمان اسهال خونی است.
 
جوشانده ی ریشه ی بادمجان درمان بیماری آسم است.
 
بادمجان معده را تقویت می کند.
 
آب زردرنگی که در موقع نمک زدن و گذاشتن بادمجان از آن خارج می شود برای خشک کردن عرق دست و پا بهترین دارو است و اشخاصی که دست و پایشان مرتبا عرق می کند باید دست و پای خود را با آن چند بار در روز بشویند تا از شر این مرض رهایی یابند.
 
اگر بادمجان را بسوزانید خاکستر آن را با سرکه خمیر کنید و به زگیل بمالید زگیل کنده خواهد شد.
 
از بادمجان می توان به عنوان مسکن برای تسکین درد استخوان شکسته و ضرب خورده استفاده کرد بدین طریق که باید بادمجان را در فر بگذارید تا نیم پز شود. سپس آب آن را با فشار بگیرید و بعد به میزان نصف این مقدار آب به آن شکر اضافه کنید آن را به هم بزنید و بنوشید.
 
بادمجان دارای یک ماده ضد تشنج است که در درمان بیماری صرع اثر بسیار خوبی دارد.
 
بادمجان با همه ی خواصی که گفته شد نباید مورد استفاده ی اشخاصی که  بواسیر و یا درد چشم دارند قرار گیرد زیرا بیماری آن ها راتشدید می کند اگر این اشخاص می خواهند بادمجان بخورند بهتر است آن را با گوشت و روغن و یا سرکه بپزند و بخورند.

نظرات

نظرات شما، پس از تایید در وب سایت منتشر خواهد شد.

آخرین اخبار