کدخبر: ۳۸۰۱۷
۰۴ بهمن ۱۳۹۳ ساعت ۰۹:۳۵
چاپ

امام جمعه موقت طبس:

سفر اخیر وزیر امور خارجه به فرانسه اشتباه بود

سفر اخیر وزیر امور خارجه به فرانسه اشتباه بود

بیرجندرسا-امام جمعه موقت طبس گفت: سفر اخیر وزیر امور خارجه به فرانسه اشتباه بود.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی بیرجندرسا به نقل از فارس, حجت‌الاسلام احمد مؤدب  در خطبه‌های این هفته نماز جمعه طبس به بیان سخنانی درباره رسالت و زندگانی پیامبر اسلام(ص) پرداخت و اظهار داشت: خداوند متعال حضرت محمد(ص) را در زمانی به رسالت مبعوث کرد که مردم در جهل و گمراهی به سر می‌بردند که پیامبر اسلام(ص) مردم را در مسیر صحیح الهی هدایت کرده و ضمن از بین بردن جهل، منطق را حاکم کردند.

وی یادآور شد: پیامبر اسلام(ص) مظهر تمام خوبی‌هاست و اهانت به آن حضرت، قطعاً عاقلانه نیست و فقط از سوی مردم ناآگاه و جاهل صورت می‌گیرد.

خطیب جمعه موقت طبس افزود: تمام انسان‌های پاک، شیفته پیامبر اسلام(ص) هستند و اکنون نیز اهانت به ایشان و پیروان آن حضرت، توسط کسانی انجام شد که سلاح در دست در سراسر جهان خشونت ایجاد کرده و انسان‌های آزادی‌خواه و صلح‌طلب را ترور می‌کنند.

وی خاطرنشان کرد: صهیونیست‌ها و استکبار جهانی با این هتاکی‌ها قطعاً نمی‌توانند جلوی نورانیت اسلام و اسلام‌خواهی مردم را بگیرند.

امام جمعه موقت طبس همچنین با اشاره به سفر وزیر امور خارجه کشورمان، همزمان با هتاکی اخیر، به کشور فرانسه، گفت: مذاکرات هسته‌ای به جای خود؛ سفر برای مذاکرات هسته‌ای هم به یک سریال بی‌پایان تبدیل شده که انتهای آن مشخص نیست.

وی تصریح کرد: سفر وزیر خارجه کشورمان به فرانسه و هم‌قدم شدن با سران کشورهای هتاک و سردمداران غرب که احساسات مسلمانان را جریحه‌دار کرده‌اند، کار درستی نبود و ضرورتی نداشت؛ وزیر امور خارجه کشورمان نباید در این شرایط حساس، در کنار ابرجنایتکاران و هتاکان حضور می‌یافت.

تبیین پیام رهبر معظم انقلاب اسلامی برای جوانان اروپا و آمریکای شمالی، تسلیت سالروز شهادت حضرت امام حسن عسکری(ع)، گرامیداشت سالروز تشکیل شوراهای آموزش و پرورش، اشاره به سالروز حماسه مردم آمل و اشاره به سالروز بستن فرودگاه برای جلوگیری از ورود امام خمینی(ره) به کشور، از دیگر سخنان حجت‌الاسلام احمد مؤدب در خطبه‌های این هفته نماز جمعه طبس بود.

 نمازگزاران جمعه طبس همزمان با سراسر کشور، در محکومیت هتک حرمت نسبت به پیامبر اسلام(ص)، مسیر مسجد جامع طبس تا چهارراه هیأت مذهبی صاحب الزمانی(عج) این شهر را راهپیمایی کردند و شعارهای «مرگ بر آمریکا»، «مرگ بر اسرائیل»، «مرگ بر انگلیس»، «مرگ بر فرانسه»، «لبیک یا رسول‌الله»، «سکوت هر مسلمان، خیانت است به قرآن»، «مرگ بر ضد ولایت فقیه» و... سر دادند.

نظرات

نظرات شما، پس از تایید در وب سایت منتشر خواهد شد.

پربیننده ترین ها

آخرین اخبار