کدخبر: ۳۷۹۸۹
۰۲ بهمن ۱۳۹۳ ساعت ۱۴:۱۷
چاپ

نماینده مردم خراسان جنوبی:

خشونت و ترور محصول لیبرالیسم و غربی ها است

خشونت و ترور محصول لیبرالیسم و غربی ها است

بیرجندرسا-نماینده مردم خراسان جنوبی گفت:روح اسلام و قرآن، با خشنونت و ترور سازگاری ندارد، خشونت و ترور محصول لیبرالیسم و غربی ها است و ربطی به اسلام ندارد.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی بیرجندرسا، سید محمدباقر عبادی امروز در جمع مردم بیرجند در اعتراض به هتک حرمت به ساحت پیامبر (ص) اظهار کرد:پیامبر (ص) مکتبی را ارزانی داشتند که توانست جامعه جاهلیت را از گمراهی نجات دهد.

وی گفت:قرآن  مطابق با فطرت بشریت است و این مکتب توانست با بهترین و مناسب ترین قانون ساختار وجودی انسانها, بسیاری از آن ها را در صدر اسلام  مسلمان کند.

عبادی عنوان کرد: مکتب پیامبر امروز بعد ازگذشت  هزار وچهارصد  سال روز به روز بیشتر در بین جوامع بشری درحال گسترش است واین نقطه عطفی در جهان خلقت بوده است.

وی  در خصوص اقدامات دشمن تصریح کرد: اقدامات دشمنان برای اسلام هراسی و توهین به مقدسات مسلمانان بیش از اینکه به ضرر اسلام باشد، باعث می شود که مردم جهان بیشتر درخصوص اسلام و قرآن تحقیق کنند واین باعث قدرتمند شدن مکتب اسلام می شود.

نماینده مردم خراسان جنوبی عنوان کرد: آن چه ما در غرب شاهد آن هستیم گسترش روز افزون اسلام است که در حال حاضر 6 درصد جمعیت سوئیس مسلمان هستند  که تا چند سال گذشته، تعداد مسلمانان در این کشور بسیار کم بوده است.

وی ادامه داد: ظلمی که امروز در اروپا و غرب به زنان صورت می گیرد،با هیچ چیز قابل مقایسه نیست و در مقابل احترامی که در ایران به زنان و حقوق آنها قائل هستند، در دنیا کم نظیراست.

عبادی با بیان اینکه  تشکیل گروهکی به نام داعش تلاش استکبار برای نشان دادن چهره خشن از اسلام است،افزود: داعش به منظور جلوگیری از هجمه روی آوردن غربی ها به اسلام شکل گرفته است.

وی در پاسخ به این سوال که چرا آنهایی که کاریکاتور پیامبر گرامی اسلام (ص) را می کشند این کار را نسبت به سایر ادیان انجام نمی دهند؟ گفت: سایر ادیان در جهان فراگیر نمی شوند ولی اسلام روز به روز، در حال پیشرفت  در همه نقاط دنیا است به همین دلیل استکبار به دنبال تخریب چهره اسلام است.

عبادی اظهار داشت: غرب با ایجاد تنش در کشورهای اسلامی به دنبال این است تا به مردم خود القا کند  که اسلام دین کاملی نیست و به درد نمی خورد و در کشورهای اسلامی هیچ آرامشی وجود ندارد.

وی ادامه داد: امروز به برکت جمهوری اسلامی ایران، عطش نسبت به اسلام، آنقدر در دنیا زیاد شده است که این اقدامات غرب، نه تنها اثر مثبتی ندارد، بلکه معکوس است.

وی گفت: روح اسلام و قرآن، با خشنونت و ترور سازگاری ندارد، خشونت و ترور محصول لیبرالیسم و غربی ها است و ربطی به اسلام ندارد.

عبادی اظهار کرد: بزرگترین پایمال کننده حقوق بشر، همان مدعیان دفاع از حقوق بشر می‌باشند و متاسفانه بزرگترین ترورها، در دنیا توسط افرادی صورت می گیرد که فریاد مبارزه با تروریست را سر می‌دهند.

نماینده مردم خراسان جنوبی گفت: متاسفانه بیشترین کمک‌ها به گروهک داعش، توسط کشورهایی صورت می‌گیرد که خود فریاد مبارزه با داعش را سر می‌دهند اما در عمل، با سلاح و مهمات این گروه تروریستی را حمایت می‌کنند.

وی خاطرنشان کرد: این فیلم هایی که امروز استکبار برای دنیا بازی می کند، قدیمی شده است و دیگر جواب نمی دهد به فضل الهی آن چه باقی خواهد ماند روسیاهی برای فرانسه,آمریکا و اسرائیل است.

عبادی در پایان ضمن تشکر از جامع روحانیت وهمه شرکت کنندگان در راهپیمایی خاطر نشان کرد:امیدواریم که روزی برسد که قدس شریف از چنگال صهیونیسم آزاد بشود.

نظرات

نظرات شما، پس از تایید در وب سایت منتشر خواهد شد.

پربیننده ترین ها

آخرین اخبار