کدخبر: ۳۷۹۴۳
۳۰ دی ۱۳۹۳ ساعت ۱۷:۱۳
چاپ

حجت الاسلام والمسلمین رضایی:

پیروی از ولایت فقیه توطئه های دشمنان را نقش برآب می کند

پیروی از ولایت فقیه توطئه های دشمنان را نقش برآب می کند

بیرجندرسا- امام جمعه بیرجند گفت: دشمن برای نابودی ایران اسلامی نقشه کشیده که با پیروی از ولایت فقیه نقشه های دشمنان نقش بر آب می شود.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی بیرجندرسا، حجت الاسلام علی رضایی درتجمع بزرگ روحانیون خراسان جنوبی در محکومیت اهانت به پبامبراسلام(ص) اظهار کرد:اهانت مجله فرانسوی به پیامبر(ص)  همانند جریان ۱۱ سپتامبر است واستکبارجهانی ازگرایش به اسلام که امام خمینی (ره)اساس آن را در جامعه بنا نهاد احساس خطر می کنند.

وی گفت:متاسفانه هر روز شاهد توطئه  جدید و همه جانبه نسبت به اسلام از طرف استکبار جهانی هستیم.

امام جمعه بیرجند عنوان کرد: استکبار جهانی و دشمنان نظام جمهوری اسلامی با شعار آزادی به روح و جان مسلمانان و آزادی خواهان جهان اهانت می کنند و مسئولین آنها نیز به تناسب بودجه های آنها را برای این اهانت ها افزایش می دهند.

رضایی عنوان کرد: نخست وزیر اسرائیل بزرگترین تروریست عالم است و در حالی در راهپیمایی شرکت می کند که علت اصلی توطئه آن، خودشان هستند.

رضایی با بیان اینکه  حادثه چند روز گذشته فرانسه در مجله شارلی ابدو تقلید حادثه ۱۱ سپتامبر آمریکا بود،گفت: برای استکبار جهانی جان مردم ارزشی ندارد بلکه تنها به دنبال رسیدن به اهداف شومشان هستند.

وی با بیان اینکه حادثه 11 سپتامبر بهانه ای را برای حضور چندین ساله آمریکا در منطقه فراهم کرد، ادامه داد: متاسفانه آمریکا به همین بهانه بسیاری از ثروتهای کشورهای مسلمان خاورمیانه را بالا کشید.

رضایی گفت: استکبارجهانی ماجرای حمله به مجله فرانسوی شارلی ابدو را مانند ماجرای ۱۱ سپتامبر طراحی کرد تا با نسبت دادن آن به مسلمانان، به این بهانه حضور نظامی و سیاسی خود را در جهان اسلام توجیه کند.

وی عنوان کرد: هر روز بر تعداد مسلمانان در اروپا افزوده می شود که به اذعان جامعه شناسان کشورهای اروپایی پیش بینی می شود که تا چندسال آینده اسلام، در کشورهای آنها حاکم شود.

رضایی ادامه داد: استکبارجهانی به دلیل ترس ازگسترش اسلام، به دنبال اسلام هراسی به روشها گوناگون در جهان است و تنها هدف آنها رویگرداندن مردم از اسلام است.

وی به ترور فرماندهان اسلام و شهید مغنیه و چندتن از همراهان او اشاره کرد وبیان کرد: دشمن می خواست از این طریق یک عکس العمل نسنجیده را از طریق جهان اسلام شاهد باشد اما هوشیاری جهان اسلام و سیدحسن نصرالله نقشه آنها را خنثی کرد.

قائم مقام نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی با تاکید بر اینکه امروز باید بیش از گذشته آگاهی و بصیرت داشته باشیم، گفت: مقام معظم رهبری تاکید بر اجرایی شدن مسئله اقتصاد مقاومتی دارند به این دلیل است که اگر از درون قوی شویم، دیگر تحریم ها هیچ اثری نخواهد داشت.

وی با اشاره به اینکه در حال حاضر باید در کشور اتحاد داشته باشیم و از اختلاف و تفرقه دوری کنیم، اظهار کرد: فتنه توسط هر شخصی و در هر لباسی که صورت گیرد  محکوم است و هرکس که به دنبال تفرقه است و میخواهد تفرقه ایجاد کند، به اسلام، قرآن و انقلاب و خون شهدا خیانت کرده است

رضایی تصریح کرد: دشمن برای نابودی ایران اسلامی نقشه کشیده که با پیروی از ولایت فقیه نقشه های دشمنان نقش بر آب می شود.

امام جمعه بیرجند افزود: دشمن می خواهد از ایجاد اختلاف بین مسلمانان به اهداف شوم خود برسد، لذا باید با هوشیاری و بصیرت، اتحاد را حفظ کرد و برای پیشرفت کشور تلاش کنیم.

نظرات

نظرات شما، پس از تایید در وب سایت منتشر خواهد شد.

پربیننده ترین ها

آخرین اخبار