کدخبر: ۳۷۷۸۱
۱۳ دی ۱۳۹۳ ساعت ۱۸:۱۵
چاپ

برنامه‌های فرهنگی هفته وحدت در خراسان جنوبی اعلام شد

برنامه‌های فرهنگی هفته وحدت در خراسان جنوبی اعلام شد

بیرجندرسا-معاون فرهنگی سازمان تبلیغات اسلامی خراسان جنوبی گفت: به مناسبت فرا رسیدن هفته وحدت جشن برادری شیعه و سنی با حضور نماینده جهانی تقریب مذاهب اسلامی در بیرجند برگزار می‌شود.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی بیرجندرسا، حجت‌الاسلام محمدعلی سلم‌آبادی در گفت‌وگوبا خبرنگار تسنیم اظهار داشت: برنامه‌های هفته وحدت از امشب در سطح شهرستان‌های خراسان جنوبی آغاز می‌شود.

وی افزود: امشب نماینده جهانی تقریب مذاهب اسلامی در مسجد‌النبی (ص) بیرجند در جمع علما و بزرگان اهل تشیع و اهل تسنن استان سخنرانی می‌کند.

معاون فرهنگی سازمان تبلیغات اسلامی خراسان جنوبی گفت: با توجه به اینکه از نظر اهل تسنن 12 ربیع‌الاول شب میلاد پیامبر اکرم (ص) است طبق روال هر ساله در این شب بزرگان علمای شیعه به همراه مردم به سجد اهل تسنن بیرجند و شهرستان‌ها می‌روند.

سلم‌آبادی تصریح کرد: در جلسه جشن برادری شیعه و سنی در خراسان جنوبی در مورد پیامبر اکرم (ص) و وحدت میان مسلمانان سخنرانی شده و اهل تسنن و شیعه با یکدیگر دست اخوت و برادری می‌دهند.

وی اظهار داشت: امشب در مساجد اهل تسنن شهرستان‌های درمیان، اسدیه و زیرکوه نیز جلساتی با حضور تشییع و اهل سنت برگزار می‌شود.

معاون فرهنگی سازمان تبلیغات اسلامی خراسان جنوبی گفت: همچنین نشست مشترک اهل تشیع وا هل تسنن در درمیان نیز برگزار شد.

نظرات

نظرات شما، پس از تایید در وب سایت منتشر خواهد شد.

پربیننده ترین ها

آخرین اخبار