کدخبر: ۳۷۷۳۵
۱۳ دی ۱۳۹۳ ساعت ۰۸:۳۳
چاپ

مدیرکل انتقال خون خراسان جنوبی خبر داد:

رشد 4 درصدی اهداء خون در خراسان جنوبی

رشد 4 درصدی اهداء خون در خراسان جنوبی

بیرجندرسا-مدیرکل انتقال خون خراسان جنوبی گفت: در طول مدت 9 ماه سال جاری اهداء خون نسبت به مدت مشابه سال گذشته 4.6 درصد رشد داشته است.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی بیرجندرسا، محمدرضا عاملی در گفت‌و‌گو با خبرنگار فارس  اظهار داشت: در 9 ماه سال جاری 17 هزار و 246 نفر برای اهداء خون به پایگاه‌های دریافت خون استان مراجعه کرده‌اند.

مدیرکل انتقال خون خراسان جنوبی تصریح کرد: از این تعداد 14 هزار و 572 نفر موفق به اهداء خون شدند.

با بیان اینکه 3 هزار و 199 نفر برای نخستین بار خون اهداء کردند، یادآور شد: همچنین 8 هزار و 65 نفر اهداکننده مستمر و 3 هزار و 308 نفر اهداکنندگان باسابقه بوده‌اند.

عاملی با بیان اینکه 13 هزار و 534 نفر از اهداکنندگان خون استان در این مدت مرد بوده‌اند، ادامه داد: همچنین یک‌هزار و 38 خانم نیز در استان خون اهدا کردند.

وی عنوان کرد: در این مدت نسبت به مدت مشابه سال گذشته 4.6 درصد رشد اهداء داشته‌ایم.

مدیرکل انتقال خون خراسان جنوبی خاطرنشان کرد: بیشترین خون اهدایی در این مدت O+ بوده و کمترین آن گروه‌های خونی منفی بوده که بیشترین نیاز استان را نیز تشکیل می‌دهد.

نظرات

نظرات شما، پس از تایید در وب سایت منتشر خواهد شد.

پربیننده ترین ها

آخرین اخبار