کدخبر: ۳۷۴۷۳
۰۳ دی ۱۳۹۳ ساعت ۱۲:۴۵
چاپ

وزیر صنعت، معدن و تجارت عنوان کرد

راه‌اندازی کارخانه شمش منیزیم فردوس بر پایه دانش‌فنی داخلی/ جلوگیری از خروج 18 میلیون ارز

راه‌اندازی کارخانه شمش منیزیم فردوس بر پایه دانش‌فنی داخلی/ جلوگیری از خروج 18 میلیون ارز

بیرجندرسا-وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: کارخانه شمش منیزیم ایران بر پایه دانش فنی داخلی راه‌اندازی شده که سالانه از خروج 18 میلیون ارز جلوگیری می‌کند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی بیرجندرسا به نقل از فارس, وزیر صنعت و معدن و تجارت در مراسم افتتاح کارخانه شمش منیزیم ایران و خاورمیانه، اظهار کرد: هدف دولت در انجام امور اقتصادی سپردن کار به دست مردم است و دولت در این زمینه بسترسازی لازم را انجام می‌دهد.

محمدرضا نعمت‌زاده گفت: راه‌اندازی کارخانه شمش منیزیم کار بسیار ارزنده‌ای است چرا که از سنگ معدن به محصول نهایی منیزیم دست می‌یابیم که این محصول در صنایع هواپیماسازی و خودروسازی مفید است.

وی افزود: این کارخانه بر پایه دانش فنی داخلی راه‌اندازی شده و سالانه از خروج 18 میلیون ارز جلوگیری می‌کند.

وزیر صنعت، معدن و تجارت تصریح کرد: در حال حاضر از 7 کوره موجود در کارخانه شمش منیزیم فردوس تنها 2 کوره روشن است که انتظار می‌رود تا پایان سال به ظرفیت نهایی دست یابد.

وی با اشاره به اینکه مواد اولیه کارخانه شمش منیزیم فردوس به طور کامل از داخل کشور تأمین می‌شود، یادآور شد: باید زمینه صادرات محصولات این کارخانه به همه استانها در کشورهای همسایه فراهم شود.

نظرات

نظرات شما، پس از تایید در وب سایت منتشر خواهد شد.

پربیننده ترین ها

آخرین اخبار