کدخبر: ۳۷۳۶۱
۲۸ آذر ۱۳۹۳ ساعت ۲۱:۱۷
چاپ

حجت الاسلام والمسلمین رضایی:

امروز بحث صدور انقلاب اسلامي مطرح نیست بلكه بحث از دامنه انقلاب اسلامي است/بدون تغذیه حلال امکان اصلاح جامعه وجود ندارد

امروز بحث صدور انقلاب اسلامي مطرح نیست بلكه بحث از دامنه انقلاب اسلامي است/بدون تغذیه حلال امکان اصلاح جامعه وجود ندارد

بیرجندرسا-امام جمعه بیرجندبا بیان اینکه در مراسم اربعین حسینی میلیون­ها زائر با پای پیاده و خلوص نیت عازم کربلا شدند گفت: امروز بحث از صدور انقلاب اسلامي مطرح نیست بلكه بحث از دامنه انقلاب اسلامي است.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی بیرجندرسا, حجت الاسلام علي رضايي در نماز جمعه این هفته ضمن تسلیت به مناسبت فرا رسیدن ایام رحلت پیامبر اکرم (ص)، امام حسن مجتبی(ع)  و امام رضا (ع) اظهار كرد: در تاریخ دو کربلا را شاهد بوده ایم کربلا امام حسین(ع) که در راه حق و حقیقت بود و دیگری کربلای رضوی بود.

امام جمعه بیرجند با اشاره به اهمیت تغذیه سالم  گفت: درباره تغذیه و نحوه غذا خوردن در قرآن 200 آیه آمده است.

وی ادامه داد: واژه طعام 48 بار در قرآن آمده و واژه شراب به معنای نوشیدنی 39 بار در قرآن آمده است.

حجت الاسلام رضايي با بیان اینکه مسير صحيح زندگي خود را مي‌توان با آيات قرآن انتخاب كرد، بیان کرد: آناني كه ادعاي اصلاح جامعه را دارند بايد بدانند بدون تغذيه  حلال امكان اصلاح جامعه وجود ندارد.

وی با اشاره به اینکه در حال حاضر 2 میلیارد انسان گرسنه هستند گفت: هم اکنون حدود 2 میلیارد انسان از پرخوری زیاد دچار بیماری شده‌اند.

 امام جمعه بیرجند تصریح کرد: سلاح بدن نیز همان طعام وآب است که اگر در جای مناسب استفاده نشود همان سلاح سبب نابودی بدن می شود.

وی عنوان کرد: بیماری های  امروزی که در جامعه شیوع پیدا کرده است مانند انواع سرطان ها، مریضی ها، کج خلقی، طلاق به خاطره این است که توجه به امر تغذیه وغذا نمی شود.

حجت الاسلام رضايي با بیان اینکه در مراسم اربعین حسینی میلیون­ها زائر با پای پیاده و خلوص نیت عازم کربلا شدند گفت: امروز بحث از صدور انقلاب اسلامي  مطرح نيست بلكه بحث از دامنه انقلاب اسلامي است.

امام جمعه بیرجند با اشاره به 29 آذر‌ماه  که آغاز هفته وقف است اظهار کرد: امروزه مردم باید در راستای وقف‌هایی که جامعه به آن نیاز دارد قدم بردارند.

وی در خصوص همزمان شدن یلدا با ايام  رحلت پیامبر، امام حسن مجتبی(ع) و امام رضا (ع) بیان کرد: ضمن  انجام صله رحم که اسلام به آن تاکید زیادی کرده حرمت این شب عزیز را نگه داریم.

امام جمعه بیرجند با اشاره به سفر رئيس جمهور در هفته آينده به خراسان جنوبي، خاطرنشان کرد: باید سفر رئیس جمهور را به استان قدر بدانیم و مطالبات اساسی خراسان جنوبی را از رئیس جمهورو هئیت دولت مطرح کنیم.

نظرات

نظرات شما، پس از تایید در وب سایت منتشر خواهد شد.

پربیننده ترین ها

آخرین اخبار