کدخبر: ۳۷۳۵۹
۲۷ آذر ۱۳۹۳ ساعت ۱۳:۲۹
چاپ

سرهنگ قاسمی:

خود باوری و خود اتکایی جوانان از مهم‌ترین مباحث مورد توجه در جامعه

خود باوری و خود اتکایی جوانان از مهم‌ترین مباحث مورد توجه در جامعه

بیرجندرسا- معاون هماهنگ کننده سپاه خراسان جنوبی گفت: خود باوری و خود اتکایی جوانان که ثمره آن در دفاع مقدس و مسائل هسته‌ای مشاهده می‌شود از مهم‌ترین مباحثی است که باید در جامعه مورد توجه قرار گیرد.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی بیرجندرسا، سرهنگ علی قاسمی در همایش تجلیل از پژوهشگران برتر حوزه دفاعی  اظهار داشت: رهبر دهه چهارم انقلاب را دهه پیشرفت و عدالت نام‌گذاری کرده‌اند و موضوع پژوهش از بخش‌های اساسی پیشرفت است.

وی با بیان اینکه نیروهای مسلح در زمینه پژوهش پیشگام هستند بیان کرد: هنوز نتوانستیم در زمینه پژوهش انتظارات رهبری را برآورده کنیم.

قاسمی عنوان کرد:هماهنگی، همدلی در زمینه پژوهش و تحقیقات نیروی مسلح باید مورد توجه قرار گیرد.

وی تصریح کرد: خود باوری و خود اتکایی جوانان که ثمره آن در دفاع مقدس و مسائل هسته‌ای مشاهده می‌شود از مهم‌ترین مباحثی است که باید در جامعه مورد توجه قرار گیرد.

معاون هماهنگ‌کننده سپاه انصارالرضا(ع) خراسان جنوبی اظهار داشت: انقلاب اسلامی نباید به این سمت پیش رود بلکه باید به سویی پیش برود که به آن نیاز دارد و حرکت ما باید به سوی آرمان‌های رهبری باشد که این حرکت نیازمند مدیریت جهادی است.

وی گفت: مقام معظم رهبری راهکارهایی را برای پیشرفت کشور ارائه کرده‌‌اند که انجام پژوهش و تحقیق از جمله این راهکارها است.

قاسمی اظهارکرد: باید کارگروه‌هایی تشکیل شود که نیازمندی‌های بشر را کشف کنیم و در همین راستا مقام معظم رهبری خواستار راه‌‌اندازی نهضت نرم‌افزاری شدند و حرکت‌هایی در این راستا انجام می‌شود.

نظرات

نظرات شما، پس از تایید در وب سایت منتشر خواهد شد.

پربیننده ترین ها

آخرین اخبار