بیرجندرسا-بهتر است ما اسفناج يا ساير سبزيها را پيش از قرار دادن در فريزر، يک آبگرداني ساده بکنيم يعني آنها را به مدت چند ثانيه در آب جوش قرار دهيم و خارج کنيم. اين کار در صنعت به نام «بلانچينگ» معروف است. با اين کار، آنزيمهايي که باعث قهوهايشدن و پايين آمدن طول عمر سبزيها ميشوند از بين ميروند و به اين ترتيب ما ميتوانيم سبزيها را براي مدت طولانيتري بدون نگراني از تغيير رنگشان در فريزر نگهداري کنيم
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی بیرجندرسا به نقل ازآریا, دکتر مسعود کيمياگر، متخصص تغذيه و رژيمدرماني و استاد دانشگاه علوم پزشکي شهيد بهشتي بيان کرد: نگهداري اسفناج در فريزر باعث سرطان زا شدن آن مي شود؟ آيا اين موضوع صحت دارد؟در پاسخ به سئوال بايد بگويم اسفناج را ميتوان هم به صورت خام و هم پخته به مدت 6 تا 12 ماه داخل فريزر با دماي منفي 18 درجه سانتيگراد نگهداري کرد. يکي از نگرانيهايي که مدتها بين مردم وجود داشته و شما هم به آن اشاره کردهايد، نگراني از تشکيل ترکيبهاي سرطانزايي مانند نيتروزامين در اسفناج پختهاي است که داخل فريزر نگهداري ميشود. اتحاديه اروپا در اين زمينه بررسيهايي را روي اسفناجهاي پخته و فريزشده انجام داد و متوجه شد که مقدار اين نيتروزامين به قدري کم است که جايي براي نگراني نيست
به طور کلي، بهتر است ما اسفناج يا ساير سبزيها را پيش از قرار دادن در فريزر، يک آبگرداني ساده بکنيم يعني آنها را به مدت چند ثانيه در آب جوش قرار دهيم و خارج کنيم. اين کار در صنعت به نام «بلانچينگ» معروف است. با اين کار، آنزيمهايي که باعث قهوهايشدن و پايين آمدن طول عمر سبزيها ميشوند از بين ميروند و به اين ترتيب ما ميتوانيم سبزيها را براي مدت طولانيتري بدون نگراني از تغيير رنگشان در فريزر نگهداري کنيم.
البته به شما توصيه ميکنم در صورت امکان، اسفناج را به جاي پختن کامل، با همين روش آنزيمبري، کمي آبگرداني کنيد يا آن را به شکل خام در فريزر بگذاريد. با اين وجود هرچند گفته ميشود ميتوان سبزيهاي مختلفي از جمله اسفناج را 6 تا 12 ماه داخل فريزر گذاشت اما هرچه فاصله فريزکردن سبزيها تا زمان مصرف شان کمتر باشد، عطر و طعم بهتري خواهند داشت. ضمن اينکه با کوتاه شدن زمان فريزکردن سبزيها تا هنگام مصرف، ويتامينهايشان هم بيشتر حفظ خواهند شد و خوردنشان فايده بيشتري براي بدن خواهد داشت. البته عمر نگهداري سبزيها و مواد غذايي پخته در فريزر به دليل از دست رفتن بافت اوليهشان، نصف ميشود و ميزان ويتامين C حدود 50 درصد کاهش پيدا ميکند.
پربیننده ترین ها
متقاضیان پیشخرید سکه بخوانند
تغذیه مناسب در زمان آلودگی هوا
جریمه نقدی دو واحد متخلف عرضه فرآوردههای خام دامی متخلف در شهرستان قائن
سهم ۲۶ درصدی بانوان خراسان جنوبی از تسهیلات تبصره ۱۸
اجرای دورکاری پنجشنبهها در خراسان جنوبی از ابتدای آذرماه
«تب برفکی» به انسان منتقل نمیشود
راهکارهای پیشگیری از سرقت منزل
قرآن نسخه شفابخش بحران فکری و اخلاقی جهان امروز است
برگزاری آزمون استخدامی صدا و سیمای خراسان جنوبی
ماده ای که با نور کنترل می شود
درخشش کاراتهکاران بشرویه در مسابقات کشوری
افزایش ابر در خراسان جنوبی
۱۳۵ پروژه عمرانی بسیج خراسان جنوبی آماده بهرهبرداری است
امام جمعه بیرجند: اعتماد مردم، کلید مقابله با جنگ روانی دشمن است
اعزام ۷۰۰ مبلغ در دهه دوم فاطمیه به مناطق مختلف خراسان جنوبی
آخرین اخبار
مهلت دو ماهه برای مالکان خودروهای توقیفی در خراسان جنوبی
تدوام بارندگی در خراسان جنوبی
فوت کارگر جوان در برخورد تریلی با موتورسیکلت در خوسف
برنامه «ایرانِ جانِ» خراسان جنوبی در صدر رضایت و توجه مخاطبان ملی قرار گرفت
افزایش ۱۰ درصدی شرکتکنندگان در جشنواره قصه گویی خراسان جنوبی
سوزش سر دل؛ یک مشکل شایع با علل مختلف
آنچه کیفیت خواب و سلامت روان را بهبود میدهد
چه کسانی نمی توانند در آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵ ثبت نام کنند
انتخاب سکاندار جدید هیئت انجمنهای ورزشی خراسان جنوبی
نظارت جدی بر انتخابات شوراها و خبرگان در خراسان جنوبی
حسابداری ابزار شفافیت اقتصادی است؛ خراسان جنوبی در صدر گزارشگری مالی
خراسان جنوبی میتواند به قطب اصلی شنای ماسهای کشور تبدیل شود
لغزندگی محورهای خراسان جنوبی؛ رانندگان احتیاط کنند
آمادهباش ۴۰ پایگاه هلال احمر برای رسیدگی به حوادث احتمالی در بارندگی
۲ هزار و ۴۰۰ سری جهیزیه به یاد شهدای خراسان جنوبی بین نیازمندان توزیع میشود