کدخبر: ۳۶۶۳۳
۰۶ آذر ۱۳۹۳ ساعت ۰۹:۲۶
چاپ

مدیرکل دفتر طرح‌های عمرانی وزارت ارشاد:

تالار بزرگ بیرجند سالانه ۸۰ میلیارد ریال اعتبار دریافت می‌کند

تالار بزرگ بیرجند سالانه ۸۰ میلیارد ریال اعتبار دریافت می‌کند

بیرجندرسا-مدیرکل دفتر طرح‌های عمرانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی از پیش‌بینی اعتبار ۸۰ میلیارد ریالی برای تکمیل تالار بزرگ بیرجند در هر سال خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی بیرجندرسا، مسعود معماری  در بازدید از پروژه بزرگ تالار شهر بیرجند اظهار کرد: بر اساس تصمیم دولت، مقرر شده به پروژه‌هایی که پیشرفت آنها بیش از 80 درصد است اعتبار اختصاص یاید.

وی افزود: بر اساس اولویت‌های منطقه‌ای سه پروژه استانی که به دلیل مشکل پیمانکار و زمین تعطیل شده بودند برای تکمیل در اولویت اعتباری وزارت ارشاد قرار گرفتند.

مدیرکل دفتر طرح‌های عمرانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تصریح کرد: بر این اساس سه پروژه استانی "ابوموسی، تالار بزرگ شهر بیرجند و پروژه‌ای در مشهد" سالانه 8 میلیارد تومان برای تکمیل روند ساخت اعتبار دریافت می‌کنند.

معماری گفت: پروژه بزرگ تالار شهر بیرجند امسال 40 میلیارد ریال اعتبار داشته که تاکنون 80 درصد این اعتبار اختصاص یافته است و هم‌اکنون اعتبارات برای پروژه موجود است که باید پیمانکار بتواند تا پایان سال مالی پیشرفت فیزیکی این پروژه را به 25 درصد برساند.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان جنوبی نیز گفت: پروژه تالار شهر بیرجند بعد از چندین سال از آغاز آن تنها 13 درصد پیشرفت فیزیکی داشته و برای این پروژه 15 میلیارد اعتبار در نظر گرفته شده بود که تاکنون در راستای ساخت آن 2.5 میلیارد تومان هزینه شده است.

احمد محبی افزود: امید است با بازدید مسئولان وزارت ارشاد اعتبار لازم برای تکمیل این پروژه اختصاص یابد.

وی با بیان اینکه قرار است یک سالن تخصصی با ظرفیت 400 نفر و یک سالن موسیقی با ظرفیت 600 نفر در این تالار احداث شود، گفت: امید است با سفر معاون وزیر فرهنگ و ارشاد و بازدید از پروژه‌ اعتبار لازم برای این مکان اختصاص یابد.

معاون اداری و مالی اداره کل فرهنگ وارشاد اسلامی خراسان جنوبی نیز با بیان اینکه خانه فرهنگ بیرجند 60 درصد پیشرفت فیزیکی دارد، گفت: تکمیل و بهره‌برداری از آن نیازمند یک میلیارد و 50 میلیون تومان اعتبار است.

محمدحسین جعفری با بیان اینکه این پروژه از سال 90 آغاز شده و بر اساس پیش‌بینی باید تا سال 94 به اتمام برسد، افزود: زیربنای این پروژه 2 هزار متر مربع است و بیشتر از 60 درصد پیشرفت دارد و تاکنون برای ساخت این پروژه 660 میلیون تومان هزینه شده است.

وی همچنین به ساخت فاز سوم مجتمع فرهنگی و هنری علامه فرزان اشاره و بیان کرد: این پروژه نیز از سال 83 آغاز شده اما تکمیل فاز سوم آن از سال 85 به دلیل عدم اعتبارات تاکنون باقی مانده است.

جعفری با اشاره به پیشرفت 91 درصدی پروژه فاز سوم مجتمع فرهنگی و هنری علامه فرزان، تصریح کرد: برای تکمیل این پروژه 476 میلیون تومان اعتبار نیاز است که باید از محل اعتبارات تملک و دارایی استان تامین شود.

 

نظرات

نظرات شما، پس از تایید در وب سایت منتشر خواهد شد.

پربیننده ترین ها

آخرین اخبار