کدخبر: ۳۶۳۳۴
۲۶ آبان ۱۳۹۳ ساعت ۱۷:۱۶
چاپ

کتابخانه حفاظت محیط زیست خراسان جنوبی دارای 3 هزار عنوان کتاب تخصصی می باشد

 کتابخانه حفاظت محیط زیست خراسان جنوبی دارای 3 هزار عنوان کتاب تخصصی می باشد

بیرجندرسا-مدیرکل محیط زیست خراسان جنوبی گفت: کتابخانه حفاظت محیط زیست خراسان جنوبی در سال 84 با تعداد حدود یک‌هزار و 500 جلد کتاب تخصصی در زمینه محیط زیست آغاز به کار کرد.

به گزارش خبرنگار  پایگاه خبری تحلیلی بیرجندرسا  پرویز آرامنش صبح امروز در جمع خبرنگاران ضمن گرامیداشت هفته کتاب و کتابخوانی اظهار داشت: کتابخانه این اداره کل با 3 هزار عنوان کتاب تخصصی مربوط به محیط زیست یکی از کتابخانه‌های فعال در سطح استان بوده که به علاقه‌مندان به کتاب و محیط زیست خدمات ارائه می‌کند.

وی تصریح کرد: در حال حاضر این کتابخانه دارای بیش از 3 هزار جلد کتاب فارسی و انگلیسی و بیش از 200 جلد نشریه تخصصی و مرتبط با موضوع محیط زیست بوده که در دو بخش مرجع و غیرمرجع ساماندهی و در اختیار علاقه‌مندان قرار گرفته است.

مدیرکل محیط زیست خراسان جنوبی افزود: این کتابخانه همه روزه مورد استفاده مراجعین زیادی شامل دانشجویان، دانش‌آموزان، اساتید دانشگاهی، فرهنگیان و عموم علاقه‌مندان به محیط زیست قرار می‌گیرد و از ابتدای سال جاری تا کنون تعداد زیادی از دانشجویان از کتابخانه این اداره کل بازدید و فراخور نیاز خود از کتب موجود در آن استفاده کرده‌اند.

آرامنش خاطرنشان کرد: همه علاقه‌مندان به کتاب در صورت نیاز می‌توانند همه روزه در ساعت اداری به این کتابخانه در محل اداره کل حفاظت محیط زیست استان واقع در خیابان شهید محلاتی مراجعه و از کتب این کتابخانه استفاده کنند.

 

نظرات

نظرات شما، پس از تایید در وب سایت منتشر خواهد شد.

پربیننده ترین ها

آخرین اخبار