کدخبر: ۳۶۲۰۷
۲۴ آبان ۱۳۹۳ ساعت ۰۴:۰۱
چاپ

امام جمعه بیرجند:

فقط در سايه نظام اسلامي حقوق مردم رعايت مي‌شود

فقط در سايه نظام اسلامي حقوق مردم رعايت مي‌شود

بیرجندرسا- حجت الاسلام رضایی در خصوص انتخاب رییس جدید سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی نیز یادآور شد: رسانه ملی یک دانشگاه است و امید است تا مدیریت جدید انتظارات مردم را برطرف کند.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی بیرجندرسا، حجت‌الاسلام علی رضایی در خطبه‌های نماز جمعه بیرجند با بیان اینکه عاشورا یک نقطه پایان نیست خاطر نشان کرد:عاشورا نقطه آغاز فتح بی‌پایان همه دلها بوده است.

وی افزود: پیام بزرگ عاشورا به عنوان حجت جاودانه و ابدی خداوند سبحان بر همه بشریت است.

حجت‌الاسلام رضایی با اشاره به روز جهانی دیابت و هفته حمایت از بیماران کلیوی تصریح کرد: حوزه سلامت حساسیت های خاص خود را دارد و مسوولان باید در این زمینه اقدامات پیشگیرانه لازم را انجام دهند.

وي بيان كرد: بیماری دیابت یکی از بیماری‌های شایع در جوامع و ناشي از تغذيه نامناسب است.

حجت‌الاسلام رضايي سرانه مصرف نوشابه در ايران را ۴۲ ليتر در سال دانست و افزود: این سرانه در دنيا كمتر از ۱۰ ليتر است و ايران سه هزار ميليارد تومان پول خرید نوشابه مي‌دهد.

وی در خصوص انتخاب رییس جدید سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی نیز یادآور شد: رسانه ملی یک دانشگاه است و امید است تا مدیریت جدید انتظارات مردم را برطرف کند.

حجت‌الاسلام رضايي بر ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی تاکید کرد و گفت: انسان باید روح خود را با مطالعه بزرگ کند زیرا زيباترين لحظات عمر ملكوتي انسان‌هاي بزرگ هنگام كتابخواني است.

امام جمعه بيرجند به سخنان برخي از افراد مبني بر اينكه " براي ما نظام اسلامي مهم نيست بلكه حقوق مردم مهم است" اشاره كرد و یادآور شد: فقط در سايه نظام اسلامي حقوق مردم رعايت مي‌شود و اين افراد نمي‌توانند در خراسان جنوبي تفرقه‌افكني و فتنه‌گري كنند.

نظرات

نظرات شما، پس از تایید در وب سایت منتشر خواهد شد.

پربیننده ترین ها

آخرین اخبار