کدخبر: ۳۵۵۶۶
۰۴ آبان ۱۳۹۳ ساعت ۱۱:۴۹
چاپ

عضو شورای اسلامی بیرجند:

برگزاری مجمع جهانی زنان مسلمان در بیرجند

برگزاری مجمع جهانی زنان مسلمان در بیرجند

بیرجندرسا-عضو شورای اسلامی بیرجند گفت: برنامه‌ای با حضور دکتر طوبی کرمانی دبیر اتحادیه زنان مسلمان در آذرماه سال جاری در بیرجند برگزار می‌شود.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی بیرجندرسا سیده زهرا حسینی در گفتگو با خبرنگار پایگاه اطلاع‌رسانی سپاه انصارالرضا(ع) خراسان جنوبی اظهار داشت: مجمع جهانی زنان مسلمان برنامه‌ای است که در آذرماه با حضور دکتر طوبی کرمانی در بیرجند برگزار خواهد شد و این مجمع زیر نظر مجموعه اتحادیه زنان مسلمان و وحدت و تقریب مذاهب اسلامی است.

وی افزود: این برنامه ویژه دختران جوان در بیرجند برگزار خواهد شد.

گفتنی است؛ این مجمع در ابتدا به فرمان مقام معظم رهبری تأسیس شد اما طی دو دهه، فعالیت‌های تقریبی مخصوص آقایان بوده است اما از سال ۸۶ با عنایت آیت الله تسخیری، دبیركل سابق این مجمع، نگاه ویژه‌ای به جایگاه زنان شد و امور بانوان مجمع فعال شد.
امور بانوان مجمع در استان‌های مرزی كه دارای بیشترین جمعیت اهل سنت هستند، از جمله استان‌های سیستان وبلوچستان، كردستان، كرمانشاه، هرمزگان، گلستان و خراسان‌های شمالی و جنوبی، همایش‌ها و نشست‌هایی را با حضور بانوان نخبه این استان‌ها و علما و ائمه جمعه اهل سنت برگزار كرده است.

اساسنامه مجمع جهانی زنان مسلمان در همایشی در روز ۱۶ شهریورماه (روز دختران) با حضور بانوان تأثیرگذاری از كشورهای مختلف جهان به تصویب رسید. یك دبیركل نیز برای آن در نظر گرفته شده و اعضای آن را بانوانی از مذاهب مختلف اسلامی از داخل و خارج كشور تشكیل می‌دهند.

نظرات

نظرات شما، پس از تایید در وب سایت منتشر خواهد شد.

پربیننده ترین ها

آخرین اخبار