کدخبر: ۳۵۵۱۱
۳۰ مهر ۱۳۹۳ ساعت ۱۲:۰۲
چاپ

رئیس دانشکده فنی پسران بیرجند

در جنگ فرهنگی دانشجویان در خط مقدم هستند

در جنگ فرهنگی دانشجویان در خط مقدم هستند

بیرجندرسا- چهکندی نژاد گفت: دانشجویان باید با استفاده از ابتکار و تفکر جوانی در جنگ فرهنگی جهاد کنند.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی بیرجندرسا؛ حسن رضا چهکندی نژاد در مراسم تودیع و معارفه فرمانده پایگاه بسیج دانشجویی دانشکده فنی پسران بیرجند اظهار داشت: بسیج دانشجویی یک تشکلی است که دانشجویان بدون هیچ چشم داشتی در حال فعالیت هستند.

وی افزود: جوانان اوایل انقلاب نیز بدون هیچ خواسته مادی به جنگ رفتند و به شهادت رسیدند و مجروح شدند. آن روزها هیچ صحبتی از سهمیه و غیره نبود.

چهکندی نژاد با اشاره به مجاهدت های شهدا در جنگ خاطر نشان کرد: امنیت امروز کشور مدیون خون شهدا است.

وی یاد آور شد: هم اکنون جنگ ادامه دارد و تمام نشده است. نسل اول انقلاب به جنگ نظامی رفتند و جوانان امروز باید در جنگ فرهنگی مدافع باشند.

رئیس دانشکده فنی پسران بیرجند در ادامه افزود: دانشجویان در خط مقدم این جبهه هستند و باید با فکر باز و ابتکار و با توسل به ائمه اظهار و ولایت فقیه در جنگ فرهنگی نیز پیروز شد.

مسئول بسیج دانشجویی شهرستان بیرجند در این مراسم اذعان داشت: وظیفه اصلی دانشجوی بسیجی جهاد علمی است . یک بسیجی باید در همه عرصه ها نمونه و الگو باشد.

محمد مزگی نژاد ادامه داد: هدف اصلی از تغییر و تحول ورود ایده های جدید و نیروی انسانی تازه نفس است.

در این مراسم از زحمات آقای سعید حسینی  تشکر شد و آقای علی نوفرستی به عنوان سرپرست پایگاه بسیج دانشجویی دانشکده فنی پسران بیرجند معرفی شد.

نظرات

نظرات شما، پس از تایید در وب سایت منتشر خواهد شد.

پربیننده ترین ها

آخرین اخبار