کدخبر: ۳۴۸۳۸
۱۷ مهر ۱۳۹۳ ساعت ۰۸:۰۳
چاپ

استاندار با تاکید به تربیت کودکان:

مدیران اجرایی کشور همین کودکان و نوجوانان خواهند بود/کودکان نیروهای پاک، بی آلایش و خلاق جامه هستند

مدیران اجرایی کشور همین کودکان و نوجوانان خواهند بود/کودکان نیروهای پاک، بی آلایش و خلاق جامه هستند

بیرجندرسا- استاندار خراسان جنوبي گفت: اگر امروز كودكان تحت تعليمات مربيان آموزش مي‌بينند بايد مربيان خلاقيت و توانمندي بالقوه آنان را شناسايي و شكوفا كنند تا در آينده منشاء خدمات ارزنده در نظام اسلامي شوند و بتوانند مدیران اجرایی قویی باشند.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی بیرجندرسا، وجه‌اله خدمتگزار استاندار خراسان جنوبی به مناسبت روز جهاني كودك با ابراز خوشحالي در جمع كودكان و نوجوانان و آثار زیبای آنها گفت: كودكان بي‌آلايش و خالصانه و بدون ريا خواسته‌ها و سخنان خود را مطرح مي‌كنند.

خدمتگزار با اشاره به اينكه كودكان مي‌توانند در آينده افراد مؤثر و منشاء خدمت و اثر در جامعه باشند، تاكيد كرد: اين امر با همت مربيان و با اراده و پشتكار كودكان و نوجوانان ميسر مي‌شود.

به گفته وي بايد والدين و مربيان با فكر و انديشه و رفتار كودكان و نوجوانان خود را تنظيم كنند و به آنان احترام بگذارند.

وی بر توجه ویژه به شخصيت كودكان در تمامي جوانب تاکید کرد و افزود: والدين كودكان بايد خواست‌هاي كودكان خود را جدي گرفته و به تقويت شخصيت آنان كمك كنند.

خدمتگزار کودکان را سرمایه‌های آینده کشور دانست و بیان کرد: توجه به کودکان موجب ايجاد حس اميد به آينده، شادابي، نشاط و تعلق به خانواده در آنان خواهد شد.

وي به نقش كانون پرورش فكري كودكان و نوجوانان در پرورش شخصيت كودكان نیز اشاره كرد و ادامه داد: محيط كانون‌ها بايد احساس آرامش، شادابي، نشاط و اميد به آينده را در کودکان ایجاد کند.

خدمتگزار بیان کرد: ایجاد حس شادابی و امید به آینده در کودکان سبب می‌شود تا کودکان با تكيه بر استعدادهاي خود آينده اين كشور را بسازند.

وی تقويت اعتماد به نفس، خلاقيت، خودباوري و اتكاي به نفس در کنار امور یدی را از مهمترین اقدامات کانون‌ها برشمرد و گفت: احصاي نيازهاي كودكان در خانواده و جامعه در بعد جسمي و روحي ضروری است.

خدمتگزار افزود: مربیان و خانواده ‌ها بايد تلاش كنند تا خلاقيت كودكان در بخش‌هاي مختلف به منصه ظهور برسد.

خدمتگزار با بيان اينكه برخي مواقع والدين خواسته كودكان را درك نمي‌كنند و ذائقه و علاقه كودك را با خود تنظيم مي‌كنند، عنوان كرد: بايد از كودكان نظرشان را پرسيد تا احساس شادابي و تعلق كنند.  

گفتني است در اين جلسه استاندار خراسان جنوبي از پرچم چهل چهره، غرفه كاغذ يا اوريگامي، نقاشي‌هاي برتر كودكان در جشنواره‌هاي بين المللي و كشوري و تئاتر كاغذي كانون پرورش فكري كودكان و نوجوانان خراسان جنوبي بازديد كرد.

نظرات

نظرات شما، پس از تایید در وب سایت منتشر خواهد شد.

پربیننده ترین ها

آخرین اخبار