کدخبر: ۳۴۴۰۸
۰۷ مهر ۱۳۹۳ ساعت ۱۱:۴۷
چاپ

معاون رئیس جمهور:

احداث 10 مجتمع فرهنگی ورزشی وتوانبخشی در کشور

احداث 10 مجتمع فرهنگی ورزشی وتوانبخشی در کشور

بیرجندرسا-حجت‌الاسلام‌ سید محمد علی شهیدی محلاتی از تکمیل و افتتاح فاز اول مجتمع فرهنگی ورزشی و توانبخشی خراسان جنوبی خبر داد و گفت: تاکنون 11 میلیارد و 600 میلیون تومان سرمایه‌گذاری شده که 8 میلیارد تومان از محل اعتبارات بنیاد شهید کشور و 3 میلیارد و 600 میلیون تومان از محل اعتبارات استانی هزینه شده و مابقی اعتبارات نیز با مساعدت استانداری تامین می‌شود

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی بیرجندرسا,حجت‌الاسلام‌ سید محمد علی شهیدی محلاتی نماینده ولی‌فقیه و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در گلزار شهدای بیرجند از پرداخت معوقات خانواده معظم شهدا تاپایان هفته آینده خبر داد و گفت: معوقات ایثارگران ،جانبازان ،آزادگان و خانواده معظم شهدا بیش از 1700میلیارد تومان است که به دلیل مشکلات به وجود آمده در بانکهای عامل معوقات کلیه عزیزان یادشده تاهفته آینده پرداخت می شود.

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: 19 هزار و612گلزار شهدا در کشور وجودارد که تاکنون 11هزار و605 گلزار مناسب سازی شده است و 805 گلزار باقی مانده تاپایان امسال مناسب سازی می‌شود و در خراسان جنوبی 450گلزار شهدا وجوددارد که 402 گلزار تاکنون مناسب سازی شده است.

به گفته وی 50 گلزار باقی مانده تاپایان امسال تکمیل و بهسازی می شود.

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور بیان کرد: از سال 86 عملیات احداث 10 مجتمع فرهنگی ورزشی و توانبخشی در کشور آغاز شده که تاکنون در 4 استان این مجتمع‌ها تکمیل شده است.

وی افزود: در سایر استانها نیز یک تا 2 فاز تکمیل شده که در استان خراسان نیز تاکنون فاز ورزشی آن تکمیل و امروز افتتاح می‌شود.

نظرات

نظرات شما، پس از تایید در وب سایت منتشر خواهد شد.

پربیننده ترین ها

آخرین اخبار