کدخبر: ۲۹۵۰۲
۲۲ تیر ۱۳۹۳ ساعت ۱۱:۴۲
چاپ

گشایش نمایشگاه حجاب و عفاف ( گل یاس ) در بیرجند

گشایش نمایشگاه حجاب و عفاف ( گل یاس ) در بیرجند

بیرجند رسا- نمایشگاه حجاب و عفاف در بیرجند گشایش یافت.

 به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی بیرجند رسا  ، این نمایشگاه به مناسبت روز ملی عفاف و حجاب با عنوان گل یاس ، نشان افتخار در بیرجند آغاز به کار کرد.

 سرپرست دفتر امور بانوان استانداری خراسان جنوبی گفت: این نمایشگاه با هدف تحکیم وتعالی جایگاه زن مسلمان، توسعه و ترویج فرهنگ عفاف و حجاب ، معرفی الگوی زن مسلمان با حفظ کرامت و ارزش های اسلامی و کمک به تحکیم بنیان خانواده و ایجاد جامعه سالم بر پا شده است .

خانم شریفی افزود : در این نمایشگاه محصولات فرهنگی، کتاب، بروشور و نرم افزارهای آموزشی هنرهای تجسمی با مضمون عفاف و حجاب، چادر و ملزومات و پوشاک سنتی و اسلامی از 30 دستگاه اجرایی استان در 30 غرفه به نمایش گذاشته شده است .

وی همچنین اجرای برنامه های فرهنگی - هنری، مسابقات کتابخوانی، برگزاری کارگاه و نشست های آموزشی با حضور اساتید صاحب نظر و ارائه مشاوره روانشناسی و مذهبی با حضور مشاورین را از جمله برنامه های جانبی این نمایشگاه عنوان کرد .

نمایشگاه عفاف و حجاب تا 24 تیر در محل نمایشگاه های بین المللی خراسان جنوبی در بیرجند به روی علاقه مندان باز است .

21  تیر روز ملی عفاف و حجاب نامگذاری شده است .

نظرات

نظرات شما، پس از تایید در وب سایت منتشر خواهد شد.

پربیننده ترین ها

آخرین اخبار