کدخبر: ۱۸۵۶۹
۰۵ اسفند ۱۳۹۲ ساعت ۲۳:۵۳
چاپ

با معرفی نفرات برتر صورت گرفت؛

اختتامیه چهارمین المپیاد رباتیک دانشجویان پیام نور کشور در خراسان جنوبی

 اختتامیه چهارمین المپیاد رباتیک دانشجویان پیام نور کشور در خراسان جنوبی

بیرجند رسا - چهارمین المپیاد رباتیک دانشجویان پیام نورکشور صبح امروز 5 اسفند جاری با معرفی نفرات برتر در خراسان جنوبی برگزار شد.

به پایگاه خبری تحلیلی بیرجند رسا به نقل از  ایسنا منطقه ، امین ناجی مدیرکل دفتر ریاست دانشگاه پیام نور کشور در مراسم اختتامیه المپیاد رباتیک دانشگاه پیام نور کشور در دانشگاه پیام نور بیرجند گفت: دانشگاه پیام نور بخش عمده‌ای از فعالیت‌های خود را به فعالیت‌های فرهنگی اعم از امور مربوط به دانشجویان و مذهبی اختصاص داده است.

ناجی گفت: کار فرهنگی در دانشگاه پیام نور از اهمیت بالایی برخوردار است به طوری که برگزاری جشنواره المپیاد‌ها در بین 500 مرکز و 31 استان در بین دانشگاه پیام نور شور و نشاط خوبی را ایجاد کرده است.

وی با اشاره به این‌که برنامه‌هایی که متناسب با فعالیت‌های علمی و دانشجویی در دانشگاه پیام نور مورد توجه واقع شده است، گفت: برگزاری المپیاد رباتیک یک شاخصه خاص است.

مدیرکل دفتر ریاست دانشگاه پیام نور کشور با اشاره به این‌که المپیاد رباتیک دانشگاه پیام نور جای خود را در میان سایر دانشگاه‌ها باز کرده است، تصریح کرد: دانشگاه پیام نور رشد مطلوبی داشته اما با جایگاه مطلوب خود فاصله دارد.

ناجی اظهارکرد: در برگزاری اینگونه المپیادها باید با ساختاری همگون‌تر زمینه برای حضور سایر کشورها فراهم شود.

وی افزود: در دوره بعد المپیاد باید با برنامه‌ریزی بیشتر حضور دبیرخانه دائمی فعالیت‌های بین المللی را پیگیری کنیم.

مدیرکل دفتر ریاست دانشگاه پیام نور کشور اظهارکرد: باید به رضایت در سیاست‌های مدیریت جدید دانشگاه پیام نور احترام به دانشجو و افزایش فعالیت‌های دانشجویی اهتمام خاصی شود.

ناجی گفت: لازم است در دوره پنجم المپیاد رباتیک آسیب‌های چهار دوره قبل برطرف شود و تیم‌های از سایر کشورها حضور داشته باشند.

در پایان از نفرات اول تا سوم تقدیر شد و دیپلم افتخار و لوح ویژه خلاقیت و نوآوری برای تیم‌ها در نظر گرفته شد.

 

نظرات

نظرات شما، پس از تایید در وب سایت منتشر خواهد شد.

آخرین اخبار