کدخبر: ۹۰۶۹۸
۲۲ بهمن ۱۴۰۴ ساعت ۱۳:۱۵
چاپ

رییس عقیدتی سیاسی فراجا: راهپیمایی ۲۲ بهمن رفراندوم علیه آمریکاست

بیرجندرسا-رییس سازمان عقیدتی سیاسی فرماندهی کل انتظامی کشور، راهپیمایی ۲۲ بهمن امسال را رفراندومی علیه آمریکا دانست و گفت: حضور گسترده مردم نشان داد که ملت ایران همچنان پایبند به انقلاب و جمهوری اسلامی هستند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی بیرجندرسا،حجت‌الاسلام والمسلمین علی شیرازی روز چهارشنبه در جمع شرکت‌کنندگان در راهپیمایی ۲۲ بهمن شهر بیرجند افزود: امروز وارد چهل و هشتمین سال پیروزی انقلاب می‌شویم و امسال حضور زنان، مردان و جوانان در این مراسم باشکوه‌تر از سال‌های قبل است.

وی با بیان توطئه‌های دشمنان تصریح کرد: به ملت ایران تهمت زدند و گفتند از انقلاب و جمهوری اسلامی بریده‌اند؛ خصوصا به نسل جوان عزیز ما تهمت زدند، اما کو چشم‌های نابینایی که بیاید این عظمت را ببیند؟ آن‌ها حقیقت را نمی‌بینند، چشم دارند اما بینا نیستند، درک ندارند و حقیقت این ملت را نشناخته‌اند.

رییس سازمان عقیدتی سیاسی فرماندهی کل انتظامی کشور ادامه داد: روسای کشورهای استکباری و در رأس آن‌ها آمریکای جهان‌خوار، در دی‌ماه ملت را به اعتراض دعوت کردند، اما تمام سردمداران فتنه در شهرها به صد یا ۳۰۰ هزار نفر هم نرسیدند.

وی با بیان اظهارات پیشین خود درباره آینده آمریکا گفت: چند روز قبل در یکی از استان‌ها گفتم نسل جوان ایران، سقوط آمریکا را می‌بیند؛ سران آمریکا عصبانی شدند و فضای مجازی را پُر کردند؛ اما امروز اعلام می‌کنیم آقای ترامپ، فراخوان شما در برابر فراخوان امام امت ما چه جایگاهی دارد؟ این نشانگر آن است که چه کسی در قدرت است.

حجت الاسلام شیرازی یادآور شد: جمهوری اسلامی شاه را به زیر کشید، ملت ایران صدام و داعش را شکست داد و اسراییل تحت حمایت غرب و آمریکا را در جنگ ۱۲ روزه و در فتنه دی ماه ۱۴۰۴ نیز فتنه‌گران را شکست داد که اینها همگی به معنای شکست قدرت آمریکا است.

وی عنوان کرد: آمریکایی‌ها در اتاق‌های فکر خود چند سال برای جنگ و فتنه برنامه طراحی کردند، اما ملت ایران با حضور خود در ۲۲ بهمن میخ را بر تابوت استکبار زدند.

رییس سازمان عقیدتی سیاسی فرماندهی کل انتظامی کشور ادامه داد: یک روز می‌گفتیم آقای ترامپ، حاج قاسم را شهید کردی و انتقام او را می‌گیریم؛ امروز اعلام می‌کنیم قطعا انتقام خون شهدای ناآرامی‌های دی ماه را هم خواهیم گرفت.

وی تاکید کرد: ما از نسل حاج قاسم سلیمانی هستیم؛ از مرگ نمی‌ترسیم و یک جان داریم که آن را برای دفاع از ارزش‌ها گذاشته‌ایم.

 

 

حجت الاسلام والمسلمین شیرازی با تاکید بر اینکه دشمنان بدانند پشتیبان ملت ایران خداست، تصریح کرد: دلی که به خدا وصل شد شکست نمی‌خورد، البته سختی، مشکلات و تحریم هست، اما هیچ‌کدام از این طراحی‌ها در ملت ایران اثر نکرده است.

وی در ادامه گفت: ملت ایران می‌داند دفاع از جمهوری اسلامی به معنای دفاع از امام حسین(ع)، دفاع از اسلام و دفاع از مکتب محمدی (ص) است.

رییس سازمان عقیدتی سیاسی فرماندهی کل انتظامی کشور با بیان اینکه ملت ایران پای ارزش‌ها، نظام، ولایت و راه شهدا ایستاده است، افزود: دشمنان حقیقت ملت ایران و جوان ایرانی را نشناخته‌اند ولی ناچار خواهند شد به این واقعیت اعتراف کنند.

وی در خصوص جنگ ۱۲ روزه اظهار کرد: در آن دوران زن و مرد با اتحاد و وحدت، همه گروه‌ها در کنار هم در مقابل دشمن ایستادند البته دشمن می‌خواست این اتحاد را بشکند و تصور می‌کرد، می‌تواند بین مسوولان و مردم فاصله بیندازد، اما این اتحاد با خون شهدا به وجود آمده و شکستنی نیست.

حجت الاسلام والمسلمین شیرازی ادامه داد: در فتنه اخیر نیز دشمنان دیدند اما نمی‌خواهند اعتراف کنند؛ غرور استکباری اجازه نمی‌دهد، بپذیرند که در مقابل این ملت شکست خورده‌اند.

رییس سازمان عقیدتی سیاسی فرماندهی کل انتظامی کشور با بیان اینکه دشمن حقیقت جوان ایرانی را نشناخته است، افزود: جوان امروز مصمم‌تر از دوران دفاع مقدس و حتی در عرصه نبرد با داعش در سوریه، در صحنه دفاع از انقلاب ایستاده است.

 

 

وی بیان کرد: دشمن تصور می‌کند با چند حرکت چند نفری، کار انقلاب تمام است، در حالیکه مردم در تشییع شهدای جنگ ۱۲ روزه، در حوادث اخیر و راهپیمایی ۲۲ بهمن وارد صحنه شدند و از انقلاب دفاع کردند.

حجت الاسلام والمسلمین شیرازی خطاب به دشمنان تاکید کرد دست از این شماتت‌ها و حرکت‌های فریبنده بردارید؛ ملت ایران ایستاده است و اگر خطایی صورت گیرد، پاسخ خواهد داد.

وی با تاکید بر اینکه دشمنان بدانند با ملتی طرف هستند که پای ارزش‌هایش ایستاده است، گفت: امروز این ملت از اهانت به مقدسات، قرآن، مسجد و ارزش‌هایش عصبانی است و دشمنان بدانند ملت ایران در مسیر ولایت و راه شهید حاج قاسم سلیمانی است و اگر به ولایت تعرض شود، تا پای جان برای دفاع از آن خواهند ایستاد.

پربیننده ترین ها

آخرین اخبار