کدخبر: ۹۰۶۶۱
۲۹ دی ۱۴۰۴ ساعت ۱۷:۰۱
چاپ

۲۰ دستگاه تبلت مستعمل قاچاق در نهبندان کشف شد

بیرجندرسا-مأموران انتظامی شهرستان نهبندان در بازرسی از یک کامیون ۲۰ دستگاه تبلت مستعمل قاچاق کشف کردند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی بیرجندرسا به نقل از پایگاه خبری پلیس؛ سرهنگ دشتستانی گفت: مأموران ایست و بازرسی سهل آباد شهرستان نهبندان در اجرای طرح مبارزه با قاچاق کالا و ارز، هنگام کنترل خودروهای عبوری به یک دستگاه کامیون کشنده اسکانیا که از مبداء زابل به مقصد مشهد در حال حرکت بوده مشکوک شدند و خودرو را برای بررسی بیشتر متوقف کردند.

وی افزود: مأموران پس از هماهنگی با مرجع قضائی در بازرسی از کامیون تعداد ۲۰ دستگاه تبلت مستعمل قاچاق کشف کردند که ارزش ریالی کالاهای قاچاق کشف شده بنا بر نظریه کارشناسان یک میلیارد ریال برآورد شد.

فرمانده انتظامی شهرستان نهبندان بیان کرد: مأموران در این رابطه یک خودرو توقیف و یک متهم دستگیر کردند که متهم دستگیر شده برای سیر مراحل قانونی به مراجع قضائی معرفی شد.