کدخبر: ۹۰۱۴۹
۳۰ مهر ۱۴۰۴ ساعت ۱۵:۰۷
چاپ

برآبادی: توسعه بین‌المللی گردشگری خراسان جنوبی نیازمند تخصیص اعتبار

بیرجندرسا- مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خراسان جنوبی با اشاره به ضرورت نگاه بین‌المللی به توسعه استان، گفت: توسعه بین‌المللی گردشگری خراسان جنوبی نیازمند افزایش تخصیص اعتبار است.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی بیرجندرسا به نقل از مهر،سید احمد برآبادی صبح چهارشنبه در دیدار با نماینده مردم شهرستان‌های بیرجند، خوسف و درمیان در مجلس شورای اسلامی، با اشاره به برنامه‌ریزی‌های انجام شده بر اساس سند برنامه هفتم توسعه کشور، گفت: از ابتدای سال جاری، تدوین ظرفیت‌ها و بررسی چالش‌های پیش‌روی حوزه‌های تخصصی در دستور کار قرار داشته است.

وی افزود: اعتبارات عمرانی مصوب این اداره‌کل در سال جاری با رشد ۴۰ درصدی مواجه شده، اما به دلیل شرایط تورم و اجرای طرح‌های جدید در حوزه معرفی استان، نیازمند تخصیص اعتبارات بیشتری هستیم.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خراسان جنوبی با اشاره به جایگاه چهارمی این اداره‌کل در ایجاد اشتغال استان، بیان کرد: با وجود عملکرد مطلوب در حوزه اشتغالزایی، سهم اعتبارات و منابع تخصیص یافته بسیار محدود است.

پربیننده ترین ها