کدخبر: ۸۹۲۷۸
۲۳ تیر ۱۴۰۴ ساعت ۲۱:۳۷
چاپ

ضرورت تقویت ناوگان حمل و نقل زمینی خراسان جنوبی برای اربعین

بیرجندرسا-مدیر حج و زیارت خراسان جنوبی با اشاره به افزایش تقاضای سفرهای زمینی در ایام اربعین، بر ضرورت به‌روزرسانی و توسعه ناوگان حمل و نقل استان تأکید کرد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی بیرجندرسا به نقل از ایرنا،حسین دستگردی روز دوشنبه در ستاد اربعین حسینی استان با اشاره به مذاکرات انجام شده برای ایجاد پروازهای مستقیم از فرودگاه بیرجند به مقصد نجف اظهار کرد: با وجود برخی محدودیت‌های زیرساختی در برخی فرودگاه‌ها، تلاش می‌کنیم مسیرهای جایگزینی از جمله پرواز به ایلام، اهواز و کرمانشاه و از آنجا به مقاصد خارجی زیارتی مانند کربلا و نجف فراهم شود.

وی افزود: این موضوع با همکاری و پیگیری‌های استاندار و مدیرعامل هواپیمایی ایران ایر در دستور کار قرار دارد و امیدواریم در کوتاه‌ترین زمان ممکن به نتیجه برسد.

مدیر حج و زیارت خراسان جنوبی بر اهمیت تقویت ناوگان حمل و نقل زمینی تاکید کرد و گفت: با توجه به افزایش چشمگیر تقاضا برای سفرهای اربعین، ناوگان اتوبوسرانی استان نیازمند به‌روزرسانی و توسعه است.

وی ادامه داد: امیدواریم با تخصیص اعتبار و حمایت استانداری بتوانیم تعداد قابل توجهی اتوبوس نو در طی سال به ناوگان استان اضافه کنیم.

دستگردی با اشاره به تجربه سفرهای اربعین سال گذشته یادآور شد: از حدود ۳۹ هزار زائر استان، بیش از ۲۵ هزار نفر به صورت شخصی مسیر سفر خود را انتخاب کردند.

وی بیان کرد: همچنین ۱۲ هزار نفر از خدمات اتوبوس، نزدیک به ۵۰۰ نفر قطار و حدود ۵۰۰ نفر نیز هواپیما را برای سفر خود برگزیدند.

مدیر حج و زیارت خراسان جنوبی افزود: با توجه به شرایط اقتصادی مردم و مسافت طولانی تا مرزهای زیارتی، توسعه زیرساخت‌های حمل و نقل هوایی و زمینی باید با اولویت جدی پیگیری شود تا دغدغه‌های سفر از میان برداشته شود.

وی گفت: امیدواریم با همکاری تمامی مسئولان استانی و حمایت دولت، زمینه فراهم شدن شرایط بهتر برای زائران اربعین هر سال بیش از پیش فراهم شود و استان بتواند نقش موثرتری در تسهیل سفرهای زیارتی ایفا کند.

پربیننده ترین ها

آخرین اخبار