کدخبر: ۸۸۷۱۱
۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴ ساعت ۱۴:۰۰
چاپ

سفر اعضای شورای عالی حوزه علمیه خراسان به خراسان جنوبی

بیرجندرسا-اعضای شورای عالی حوزه علمیه خراسان در پی پیام اخیر رهبر معظم انقلاب به مناسبت سالروز حوزه عملیه به استان سفر کردند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی بیرجندرسا به نقل از خبرگزاری صدا و سیما، این اعضا با حضور در جمع طلاب، بیانات اخیر رهبر معظم انقلاب را که ضمن توجه به نیاز‌های روز جامعه در حوزه اطلاع رسانی و تبلیغ دین بود و بر بروز بودن حوزه ها، انجام اقدامات علمی و فناور و همراه بودن با مردم و دولت تاکید داشتند را تبیین کردند.
اعضای شورای عالی حوزه علمیه خراسان همچنین از حوزه علمیه نرجس و مدرسه رضویه نیز بازدید کردند.
آیت الله مروی عضو شورای عالی حوزه علمیه خراسان با اشاره به نقش بانوان طلاب در جامعه گفت: باید بانوان طلبه در رسالت تبلیغی خود به اقشار مختلف جامعه و رساندن پیام‌های دینی و فرهنگی اسلامی از ایده‌ها و طرح‌های نو استفاده کنند. 
حجت الاسلام و المسلمین زمانی فرد عضو شورای عالی حوزه علمیه خراسان هم به تشریح پیام اخیر رهبرمعظم انقلاب درباره حوزه و روحانیت پرداخت و آن را «منشور تحول» و «چراغ راه آینده حوزه» عنوان کرد.
 گفتنی است هم اکنون در حوزه‌های علمیه خراسان جنوبی ۲ هزار و ۶۵۷ نفر طلبه مشغول به تحصیل‌اند.

پربیننده ترین ها