بیرجندرسا- وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی از سید محمدرضا هاشمی استاندار خراسان جنوبی در پیامی برای مدیریت موفق در هماهنگی بین بخشی و خدماترسانی شایسته به مسافران نوروزی و گردشگران در این استان قدردانی کرد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی بیرجندرسا به نقل از روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان جنوبی، در متن تقدیرنامه وزیر میراث فرهنگی خطاب به استاندار خراسان جنوبی آمده است: نوروز حلقه وصل و عامل وفاق وحدت و انسجام چند هزار ساله ایرانیان است، نوروز پیام زندگی، نشاط، تحرک، تحول و تکامل است.
صالحی امیری افزود: تلاقی رمضان با نوروز ۱۴۰۴ بار دیگر شاهدی بر این مدعا بود که مردم فرهیخته ایران این دو ارزش بزرگ ایرانی - اسلامی را در کنار هم پاس میدارند.
وی با اشاره به حضور رئیس جمهور در ستاد هماهنگی خدمات سفر و بازدیدهای سرزده از مراکز مختلف، بر اهمیت خدمترسانی به مردم در ایام نوروز تاکید کرد.
وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در بخش دیگری از این تقدیرنامه بیان کرد: ما شاهد بودیم که رئیس جمهور در تمام ایام نوروز ضمن حضور در ستاد هماهنگی خدمات سفر در وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، وزارت کشور و بازدید سرزده از مرکز اطلاعات پیس راهور و پایگاه سلامت اورژانس شخصا پرچمدار خدمات رسانی به مردم عزیز ایارن در این ایام بوده است.
وی عنوان کرد: گزارشهای اصله همکاران من از آن استان بیانگر تلاش موثر حداکثری، برنامه ریزی دقیق و ساماندهی مناسب و برگزاری رویدادهای جذاب، با نشاط، هویت آفرین و امید آفرین در جای جای آن بوده است.
صالحی امیری ادامه داد: مدیریت موفق حضرتعالی در هماهنگیهای بین بخشی، رونق سفرها به ویژه به مناطق شرقی استان و رونق اقتصاد صنایع دستی و گردشگری، حضور میدانی در شهرستانها و مقاصد گردشگری استان و بسترسازی ایجاد این جوشش و خروش و تحول در آن استان مرهون زحمات، تدابیر شایسته و اجرایی حضرتعالی و مدیران ۲۸ دستگاه عضو ستادی هماهنگی خدمات سفر است.
وی یادآور شد: بر خود فرض میدانم از همه تلاشهای جنابعالی و همکاران در سراسر استان که با انگیزه در خدمت مردم بودهاند، قدرشناسی نمایم.
وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گفت: بدون تردید دستاورد این تلاشها در خدمت رسانی به بیش از ۳۶ میلیون ایرانی که در این ایام به سفر رفتهاند، گامی بلند در مسیر انسجام، همدلی، همگرایی و وفاق در سطح دولت و ملت است.
پربیننده ترین ها
افتتاح نمایشگاه هفته دفاع مقدس در خراسان جنوبی
۳۲ درصد کلاسهای درسی سربیشه هوشمند هستند/وجود ۳۸ مدارس عشایری در سربیشه
امام جمعه بیرجند: نخبگان علم و ایمان را برای اثرگذاری در جامعه به هم پیوند دهند
اجرای ۱۵ کیلومتر روکش آسفالت در محور دهک–برک نهبندان خراسان جنوبی
شرایط جوی پایدار از امروز (۱۴ مهر) تا پایان هفته در خراسان جنوبی
بیماران قلبی جوان شدهاند!
انجام مرحله نخست قرعهکشی متقاضیان طرح جوانی جمعیت در بیرجند
تحقق ۶۴ درصدی بازدید فنی از واحدهای تولیدی در خراسان جنوبی
ثبتنام یک هزار و ۳۳۵ نفر از خراسان جنوبی در آزمون سراسری قرآن و عترت
کالابرگ سرپرستان خانوار با کد ملی ۰ تا ۲ شارژ شد
فرمانده انتظامی خراسان جنوبی: عنوان «سرباز» تنها یک جایگاه سازمانی نیست
تأکید بر حمایت قضایی از آمران به معروف در خراسان جنوبی
ضریب پوشش بیمه اجتماعی روستاییان و عشایر خراسان جنوبی به ۵۰ درصد رسید
۱۳۱۵ ماینر غیرمجاز در خراسانجنوبی از مدار مصرف برق خارج شد
پیش بینی تولید ۳۰ هزار و ۶۰۰ تن انار در خراسان جنوبی
آخرین اخبار
پیامک سرشماری از ۲۵ مهر ماه به مردم ارسال خواهد شد
آغاز طرح مهارتآموزی دانشآموزان دوره اول متوسطه در خراسان جنوبی
مدرس حوزه و دانشگاه: تحقق تمدن اسلامی نیازمند مسئولیتپذیری اجتماعی است
امام جمعه بیرجند: ترویج فرهنگ استاندارد به مطالبه دائمی تبدیل شود
افزایش ابر و وزش تند باد در خراسان جنوبی از امروز (۲۰ مهر)
مهلت یک هفتهای تکمیل فرم خوداظهاری برای دهکهای یک تا ۳
امام جمعه سابق بیرجند دار فانی را وداع گفت
شرکت ۷۵ تیم در هجدهمین دوره مسابقات قرآنی مدهامّتان خراسان جنوبی
زیرساخت آزمایش فلزات سنگین در خراسان جنوبی فراهم شد
قدردانی فرمانده سپاه خراسان جنوبی از حضور مردم در رزمایش جانفدا
مصرف میوه پاییزی برای سلامت مغز، قلب و روده
بیماران قلبی جوان شدهاند!
نخستین آزمون تبدیل وضعیت کارکنان پیمانی برگزار میشود
تجلیل از ۲۸ نفر از فعالان و تلاشگران حوزه دامپزشکی خراسان جنوبی
۱۳۱۵ ماینر غیرمجاز در خراسانجنوبی از مدار مصرف برق خارج شد