کدخبر: ۸۵۲۲۶
۰۸ خرداد ۱۴۰۳ ساعت ۱۳:۴۶
چاپ

کسب ۶ مقام کشوری دانشجویان دانشگاه بیرجند در جشنواره قرآن و عترت دانشجویان کشور

بیرجندرسا-دانشجویان دانشگاه بیرجند در سی و هشتمین جشنواره قرآن و عترت دانشجویان کشور، شش رتبه کشوری کسب کردند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی بیرجندرسا به نقل از خبرگزاری صدا و سیما، معاون فرهنگی دانشگاه بیرجند گفت: در سی و هشتمین جشنواره قرآن و عترت دانشجویان کشور، دانشجویان دانشگاه بیرجند با کسب ۶ رتبه کشوری، به عنوان برگزیدگان مرحله سراسری معرفی شدند.

فرزانه پور افزود: در این مسابقه  مصطفی الوانی در بخش اذان به عنوان برترین اذان‌خوان، سیده آمنه منصوری و محدثه کرمانی در بخش هنری به عنوان رتبه شایسته تقدیر، عالیه عالیشان در بخش هنری رتبه سوم، در بخش مقاله نویسی ابوالقاسم رضوانی به عنوان رتبه اول و مجید رنجبری به عنوان رتبه دوم معرفی شدند.

وی گفت: در سی و هشتمین جشنواره قرآن و عترت دانشجویان دانشگاه‌های کشور که به میزبانی دانشگاه کردستان در سنندج برگزار شد، ۴۰۰ دانشجو از سراسر کشور در ۹ بخش و ۴۱ رشته در دو بخش آقایان و بانوان رقابت کردند.

پربیننده ترین ها

آخرین اخبار